Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-05-12, 17:45
sakis-33 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Χαλκιδική
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 177
sakis-33 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γεια σου
Σε ευχαριστώ που μου απάντησες.Δηλαδή να βάλω αέριο η υδρογόνο, εσύ τη θα έβαζες από τα δύο.Γιατί εγώ έχω κατανάλωση 6.4-6.7 μικτά (1400 κυβικά vvti Ε12) και δεν είμαι γρήγορος νορμάλ.Αν βάλω υδρογόνο, με 35% μείον 4.16-4,35.Αν βάλω αέριο + ένα λίτρο 7,7 που με είπαν στην τοποθέτηση.Τότε τα χρήματα στην διαφορά είναι μισό με ένα ευρώ,και το άλλο ένας κινητήρα είναι κατασκευασμένος για βενζίνη και όχι για αέριο,τώρα άρχισαν να βγάζουν με αέριο μαζί.
Εγώ τώρα κλείνω προ'στο υδρογόνο,και σκέφτομαι να παραγγείλω από το ίντερνετ 6 Πλάκες,γεννήτρια παλμών,Διαχωριστής αερίου,Δεξαμενή συμπλήρωσης,και τα υπόλοιπα καλώδια,σωλήνες,αμπερόμετρο,ηλεκτρολύτης,φλοτέρ για την ένδειξη νερού,1 ρέλε, όταν κατέβω στην Θεσσαλονίκη(γιατί είμαι από χαλκιδική).Για να τα τοποθετήσω σε έναν φύλο μηχανικό,γιατί αυτός μου είπε για υδρογόνο αλλά δεν ήξερε πολλά πράγματα και μου είπε δες το και στο ίντερνετ,μίλησε με κάποιων που έχει τοποθετήση στο αυτοκίνητο του και ψάξτο καλύτερα.
Εγώ παντός αν θες να μιλήσουμε μέσω Skype , sakis.33 βράδυ μετά της 9,και πάλη ευχαριστώ.
Απάντηση με παράθεση