Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-05-12, 20:10
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 515
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Eγω παντως τους ψηφισα και θα τους ξαναψηφισω(ΧΑ) και συμφωνω σε ΟΛΑ!!!
Μην απορειτε εσεις που με ξερετε και αντιδρασετε οσοι δεν με ξερουν!!!
ΕΝΑ προς ΕΝΑ θα μπορουσα να κατσω με τις ωρες να γραψω στο πληκτρολογιο αλλα και δεν εχω την διαθεση να πεισω ουτε και να κουρασω κανεναν!!!
ΑΝ ποτε βρεθουμε και υπαρχει ορεξη για τετοια συζητηση και ευχαριστως να σας πω τα επιχειρηματα ολα και γιατι τα κατανοω και τα πιστευω!!!
Προς Θεου δεν ειμαι Χρυσαυγιτης ουτε θα γινω με μελη και αλλα τετοια!Τους Θελω στην βουλη!Αν επαιρναν με το ζορι 0,5% τοτε δεν θα τους ψηφιζα αλλα θα ενισχυα τον Καμμενο!!!

Το εχω πει πολλακις θα το ξαναπω!Εσπειραν ανεμους ,θα θερισουν ΘΥΕΛΛΕΣ ,ΚΥΡΙΟΙ!!!

Ειναι πολλα που πρεπει να πουμε και κατα καιρους εχουν ειπωθει εδω αλλα παρολα αυτα το προβλημα δεν ειναι η ΧΑ αλλα το ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΑΕ και πολυ φοβαμαι οτι ισως και Το ΣΥΡΙΖΑ εξελιχτει σε χειροτερο καθοτι δεν ξεχνω το παρελθον τους και απο ποιο χωρο προερχονται αυτοι οι ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΕΟΙ ,αλλα δυστυχως μαλλον ειναι το αναγκαιο κακο για να λυτρωθουμε απο τον ζυγο του ΠΑΣΟΚ - ΝΔ!!!
Αχ που φτασαμε να παρακαλαμε να κυβερνησουν οι Αναρχικοι με τα πουκαμισα και χωρις κουκουλες!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση