Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Ναι, με τη μόνη διαφορά ότι εσύ και εγώ και όλοι οι άλλοι αναφερόμαστε στους "κακούς" ξένους, στους λαθρομετανάστες, σε αυτούς που δε προσφέρουν τίποτα παρά μόνο εγκληματικότητα και τρόμο. Η Χ.Α. αναφέρεται σε ΟΟΟΟΟΛΟΥΣ τους ξένους, καλούς και κακούς... Και όταν λέμε όλους εννοούμε όλους (που λέει και η διαφήμιση)... Δεν είναι το ίδιο...
|
ενας απο τους λογους που εγω προσωπικα δεν τους ψηφιζω!!! εδω βγηκαν σε μια εκπομπη του ALPHA 3 βουλευτες τους οι γνωστοι και ο Κασιδιαρης είπε για την Πατησιων οτι κατω εχει ενα καρο μεταναστες και εκει καπου εχουν κατι γραφεια και πρεπει να βαλουν πολυβολο στο 3ο οροφο να τους γαζωνουν!!!! πραγματικα δεν πιστευα στα αυτια μου οτι ειπε τετοιο πραγμα στον αερα!!! ΕΛΕΟΣ???? αυτο ναι ειναι φασισμος!!! ειπαμε οπως εγω και αλλοι οτι δεν θελουμε τους ΚΑΚΟΥΣ γιατι δεν ειναι ολοι κακοι οι μεταναστες, πχ απο πανω μου μενει μια οικογενεια αλβανων 5 ατομα και ειναι πολυ καλοι ανθρωποι! αλλοι ειναι Ελληνες και ειναι χιλιαδες φορες χειροτεροι! γιαυτο δεν θελω να τα ισοπεδωνουμε ολα! παν μετρον αριστον! οποτε εγω λεω ΟΧΙ στην Χ.Α. Φυσικα εννοειτε οτι κατι πρεπει να γινει γενικα γιατι η κατασταση δεν παει αλλο. Μου εχει τυχει να περναω κοντα στην Πειραιως πεζος και να θελω να βγω στην Πλακα και να μην υπαρχει ενας καθετος δρομος χωρις να εχει καμια 50αρια ατομα προφανως λαθρομεταναστες που να περιφερονται!!!! ρισκαρω να περασω? δε νομιζω! καποιος θανε τρελος για να περασει αναμεσα τους! γενικα σε ολους τους δρομους αυτους βλεπεις μπουλουκια τους λαθρομεταναστες να κανουν πηγαδακια και ετσι φοβασαι να πας καπου, μπορει να μην ειναι ολοι κακοι, αλλα το ξερεις? το μεσημερι γυρναω σπιτι και βρισκω απο 4-5 μεχρι και 8 ατομα και βαλε αραπηδες να ψαχνουν τα σκουπιδια λες και ειμαστε δεν ξερω και εγω που! δεν με ενοχλουν αυτοι προσωπικα αλλα οταν ψαχνουν τα σκουπιδια δεν θα κλεβουν κιολας? εκτος αυτου δεν γουσταρω να βλεπω ετσι την περιοχη που μενω 33 χρονια!!! πραγματικα μου φαινεται τρομερα ασχημο, μου χαλαει την διαθεση πως το λενε δλδ! νομιζω τα ξερετε ολοι λιγο πολυ, δυστυχως αλλα κομματα πχ ΚΚΕ, Συνασπισμος κτλ ειτε δεν νοιαζονται καθολου και δεν εχουν στο προγραμμα τους κατι τετοιο οποτε δεν τους γουσταρω, ο Τσιπρας ειναι και μασωνος υπαρχουν αποδειξεις πολλες, με λιγα λογια δεν ξερουμε τι να ψηφισουμε! ακουω ιδεες λοιπον....την προηγουμενη φορα ειχα ψηφισει Συνδεσμο Εθνικης Ενοτητας αλλα δεν μπηκαν στην βουλη, δυστυχως!

(((( οσο για το Μπατσοκ και τη ΝΔυναστεια προτιμω να χαρισω την corolla μου παρα να τους ψηφισω! με ΤΙΠΟΤΑ ομως! και ας λεει ο Ομπαμα να ΜΗΝ ψηφισουμε αντιμνημονιακα κομματα! ας μαθει και αυτος τι σκατα εκαναν στην Ελλαδα τοσα χρονια αυτα τα 2 κομματα και μετα ας μιλαει! αυτη η Παπαρηγα τι φρουτο ειναι πωπω λεμε.....μη πω τπτ χειροτερα λογια! οποιος ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια ξερει!