Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-05-12, 17:21
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Τουλαχιστον για αρχη ριχνουν το μπαλακι στους providers και οχι σε εμας (χρηστες).
αυτο ειναι το μονο καλο! σε σχεση με αλλες χωρες πχ Αμερικη που μπορει να κατεβαζεις ταινιες και να σκασουν σπιτι σου για ελεγχο!!!!
εδω κυνηγανε την πηγη του κακου οπως εχει αποδειχθει απο την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και εκλεισαν σελιδες που ανεβαζαν εκει για απευθειας προβολη, σελιδες υποτιτλων καθως και διαφορα forums που εδιναν τα rapidshare ή άλλα links! οσον αφορα το ξενο κομματι επειδη δεν ειναι δικαιοδοσια τους και δεν μπορουν να κανουν κατι ειπαν να την πουν στους ISP και ετσι να κοψουν διαφορες σελιδες. Δυστυχως φοβαμαι πως μαζι με την πειρατεια θα κοψουν και πολλα αλλα ειτε γιατι με τον εναν ή τον αλλον τροπο διακινουν υλικο που δεν εχει δικαιωματα χρησης πχ youtube, ειτε το ακραιο να κοψουν πορτες που χρησιμοποιουν οι διαφορες υπηρεσιες οπως τα torrents και τα p2p. Επειδη εχω ασχοληθει πολυ με το δικτυακο κομματι ξερω ποσο ευκολο ειναι να το κανουν αυτο! και εγω οταν ειχα φτιαξει proxy και vpn και εδινα ασυρματα σε αλλους το δικο μου internet (μεσω του AWMN) εκανα διαφορα φιλτρα και καποια sites δεν ανοιγαν! πχ αν ειχαν μεσα την λεξη XXX και αλλα που δεν λεω εδω :P βεβαια τα torrents διακινουν και υλικο opensource οπως dvds-cds linux που εχει ελευθερη αδεια χρησης, αλλα ειπαμε μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα, μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα και παει λεγοντας! επισης θα κοψουν πολλα που μπορουμε να μαθουμε και δεν θελουν! βλεπε διαφορα βιντεος στο youtube που λενε αληθειες. Εχει να γινει της ποπης! + οτι ολοι θα τρεχουν να κατεβασουν ταχυτητες ADSL! τι να κανεις τα εως 24???? και μη πει κανεις για games! γιατι εγω με 2mbps otenet fast path εχω ping πολυ καλυτερο απο αλλους με 20+mbps σε αλλες εταιριες! απλο γιατι 1ον εχω OTE που εχει τις καλυτερες γραμμες με το εξωτερικο και 2ον εχω fast path και οχι interleaved!
Τελος αν θελει κανεις να βρει ακρη υπαρχουν σελιδες που με μια μικρη συνδρομη παιρνεις VPN ή proxy και πας απο αλλες χωρες και ας σε βρουν μετα! αντε γεια! μη πω για το TOR network που μπορω καθε λιγα sec να φαινομαι πως ειμαι απο αλλη χωρα!!!
Απάντηση με παράθεση