Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-05-12, 09:41
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Η Χ.Α ειναι η ιδεολογια που εχει, αυτο ενοχλει...οχι κατι αλλο και ΦΥΣΙΚΑ δεν φταινε σε τιποτα αυτοι!!! ειπε κανεις κατι τετοιο? αλλα οχι να μας λενε ειμαστε εθνικιστες αλλα ειναι και ναζι και φασιστες! μην λεμε και οτι θελουμε! υπαρχουν αποδειξεις και φαινονται! εγω προσωπικα ποτέ δεν θα τους ψηφιζα, ειναι ελευθερος ο καθενας να κανει οτι θελει απο δω και περα, δεν ειπα ποτέ οι αλλοι οτι ειναι καλυτεροι στα αλλα, μας ενοχλει οπως και μενα η ιδεολογια του ναζισμου-φασισμου και τπτ αλλο! οι αστυνομικοι (οι ΜΑΤατζηδες κυριως) τους ψηφιζουν για ευνοητους λογους, οπως και το κεντρο Αθηνας, δεν τους κατηγορω, εμενα δεν μου αρεσει μονο η ιδεολογια τους, κατα τα αλλα ειναι καλυτεροι απο αλλους.....και κάνουν και καλα που δεν κανει κανεις! πχ πανε και συνοδευουν μεγαλες γυναικες στην τραπεζα για να παρουν την συνταξη τους!!! ερχονται και "καθαριζουν" πλατειες απο λαθρομεταναστες! εχεις προβλημα με σπιτι που νοικιαζεις? παιρνεις ενα τηλ και την επομενη λειπουν ολοι απο μεσα!!! ναι γινεται και αυτο! φοβερο ετσι? ενω η αστυνομια αν δεν βρει κατι δεν τους κανει και τπτ σπουδαιο. Γιαυτο και το κεντρο Αθηνας δλδ Πατησια και τα περιγυρα οι περισσοτεροι ψηφιζουν Χ.Α και το εχουν πει απειρες φορες, οπως και τον λογο, και γενικα ολοι που τους ψηφισαν τους ψηφισαν για αλλους λογους, το γνωριζω, δεν τους ψηφισαν επειδη υποστηριζουν φασισμο-ναζισμο! ξερω ατομα γνωστους και φιλους που τους ψηφισαν και μου ειπαν γιατι....δεν ηξεραν καν τι ειναι ο ναζισμος τι να λεμε τωρα....οι περισσοτεροι τους ηθελαν για τους ξενους!
ειπαμε να γλιτωσουμε απο αυτους που μας κατεστρεψαν αλλα οχι και να υποστηριζουμε τους Γερμανοφιλους του Χιτλερ! ελεος!!!!
οσο για τον Τσιπρα μας κανει τον καλο, ειναι και αυτος.....Μασωνία κάργα!!!!!
με λιγα λογια δεν υπαρχει κανεις σωστος που να αξιζει να τον ψηφισουμε, ΟΛΟΙ αυτοι ειναι στο συμφερον και στην μασα! συνεργασια μηδεν, κανεις δεν νοιαζεται για τον λαο και τον πολίτη! εγω αυτο ξερω!
http://gr.news.yahoo.com/ο-&#95...3;κα με το τανκ και το πολυτεχνειο τι ειπε ο οδηγος του!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-05-12 στις 10:54.
Απάντηση με παράθεση