Καλησπερα παιδια, εγω ειμαι πανω στη φωτο, αποφασισα να κανω την μετατροπη σε αεριο γιατι η τιμη της βενζινης εχει ξεφυγει,λοιπον με το που εγινε η μετατροπη και πηρα το αυτοκινητο στα χερια μου ηταν πραγματικα σαν να οδηγουσα αλλο αυτοκινητο, ξεκινουσε πιο γρηγορα ανεβαζε πιο προθυμα στροφες γενικα εγινε πιο νευρικο και απο καταναλωση παντα με βαση τον υπολογιστη ταξιδιου δεν ειδα διαφορα με αυτη της βενζινης (με νορμαλ οδηγηση).χθες εγινε και η τελικη ρυθμηση και πραγματικα εγινε ενα κλικ καλυτερο απο οτι ητανε βαιβεα δεν εχω προλαβει ακομα να το δω πληρος πως παει αλλα σε λιγο καιρο θα εχω μια ολοκληρωμενη εικονα.
Παντος παιδια οταν το γυρναω σε βενζινη ξενερωνω απιστευτα μου φαινετε οτι δεν παει, σαν να ειναι μπουκομενο η κατι τετοιο.
Οποιος το σκεφτεται παντος για αεριο να το κανει γιατι αξιζουν τα λεφτα της μετατροπης μεχρι το τελευτεο σεντ,ειναι λεφτα που σου επιστρεφουν ξανα στην τσεπη μεσα σε 12.000 με 15.000 χιλιομετρα και δεν μιλαω μονο για corolla ts αλλα για ολα τα corolla.
Θα ειμαι σε επαφη για να σας γραφω για τις εντυπωσεις μου και οτι αλλο προκυψει στην πορεια.
καλο βραδυ
|