Εμενα παντως οποιος με ρωτησει ΤΩΡΑ να αλλαξει μοτερ με καποιο ποιο γρηγορο του λεω να μην το κανει γιατι ειναι δυσκολοι οι καιροι! κατι το κοστος, κατι οτι δεν ξερουμε αν αυριο-μεθαυριο θα εχουμε δουλεια ή ακομα και αν εχουμε ΑΝ θα μας πληρωνουν ή θα δουλευουμε τσαμπα, και βαλε και οτι τωρα μεχρι το καλοκαιρι ειμαι σιγουρος οτι η βενζινη θα πατησει στα 2 ευρώ, ηδη τελειωσαν οι εκλογες και αμεσως ειδαμε ξανα το 1,80! μηπως ακριβυνε το βαρελι το πετρελαιο και δεν το καταλάβαμε?
ετσι και ενας φιλος εχει την corolla EE111 sedan με υγραεριο και επειδη ειναι αγορασμενη απο καινουρια δεν θελει να παρει αλλο αμαξι ετοιμο και του ειπα να μην αλλαξει μοτερ ακομα γιατι μετα θα καιει πολυ + το κοστος που θελει και ζαντολαστιχα-αναρτηση-φρενα, αυτος αυριο μεθαυριο δεν ξερει αν θα εχει δουλεια!!! για τετοια ειμαστε τωρα? και στο ερωτημα που λενε μερικοι εσυ γιατι το εκανες???? να πω πως οταν εβαλα εγω 4EFTE στο starlet 1ον ειχε προβληματα το μοτερ μου (το αφησα και χωρις λαδια) και ηθελε μεγαλο κοστος επισκευης και 2ον τοτε η βενζινη ειχε καπου 0.65 λεπτα το λιτρο νομιζω? το 2003 λεω. Οποτε καμια σχεση!!!! αν ηταν τωρα δε θα το εκανα με τπτ!!!! απο θεμα κοστους και τιμης βενζινης και μόνο οχι για τπτ αλλο!
|