Θέμα: corolla 1,3 G6
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-05-12, 22:37
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
εγω ξερω ατομα που πηραν ετοιμα και δεν ειχαν ΚΑΝΕΝΑ προβλημα!!!! ειναι θεμα τυχης ρε παιδια μην το δενετε σχοινι-κορδονι! ελεος!!!! επειδη ετυχε σε 1-2-3 ατομα δεν λει τιποτα!!! εχω φιλους που καναμε σχεδον μαζι τις μετατροπες στα starlet μας και ειχαμε προβληματα και τρεχαμε συνεχεια την μια το ενα την μια το αλλο, σε μια φαση ενας αλλος φιλος που πηρε το μοτερ απο μαντρα ειχε προβλημα στους κυλινδρους και ηθελε ρεκτιφιε! ενας ξαδερφος μου που το εκανε μετα μετατροπη επισης παρομοιο προβλημα και εδωσε ενα σκασμο χρηματα! μεχρι και τουρμπινα ειχε αλλαξει! και οταν λεω για προβληματα μετατροπης στο δικο μου πχ λεω για μερικες ας πουμε ατελειες ή παραλειψης λογω αγνοιας του μηχανικου οχι σοβαρα προβληματα! το ετοιμο οταν πας να το παρεις το ελεγχεις!!!! το ιδιο μπορεις να παθει με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μεταχειρισμενο αμαξι δεν ειναι αναγκη να ειναι μετατροπη για να εχεις προβλημα! μιλαμε απο θεμα κοστους συμφερει το ετοιμο! ειδικα το ξαναλεω αν ο φιλος δεν εχει αναρτηση, φρενα καλυτερα και look! αν ειναι εντελως μαμα και θελει αυτα ή ακομα και ζαντολαστιχα θα του παει ο κουκος αηδονι, 1000 φορες να το παρει ετοιμο με καλο ελεγχο παντα!
και για να μην ξεχνιομαστε εγω πηρα την corolla μου το 2008 και πηγα σε δικους μου για ελεγχο, μου λενε ειναι ενταξει παρτην, και με την μια ειδα πως θελει ευθυγραμμιση, δεν μου το ειπαν οκ, μετα βλεπω οτι χανει λαδια η κρεμαριερα, ειχε τζογους, χανει λαδια η αντλια υδραυλικου, ακομα και οι σωληνωσεις! απορω πως δεν κατεβαινει η σταθμη στο δοχειο, την εχω παρατησει ετσι. Γιαυτο τα λεω.... παντα μπορεις να την πατησεις οτι και αν κανεις, θεμα τυχης ειναι απλα...
στο μονο που θα συμφωνησω να μην παρει ετοιμο οπως ειπα και σε ενα φιλαρακι ειναι αν το αμαξι το ειχε απο καινουριο του κουτιου και τα εχει κανει αυτος ολα τα χλμ που εχει και ειναι στην πενα ολα αν την προσεχε και απο αναλωσιμα κτλ, τοτε και ΜΟΝΟ τότε!
Απάντηση με παράθεση