Θέμα: corolla 1,3 G6
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-05-12, 18:31
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από aliengoa Εμφάνιση μηνυμάτων
εσυ Νικηφόρε προσπαθείς να τα κάνεις όλα πρώτα μόνος σου!
Εγώ μια επίσκεψη έκανα στον Παύλο και μου λύθηκαν (όχι ως δια μαγείας) όλα τα προβλήματα!! Και ναι, αν μπεις στον χορό που λέγεται μετατροπή-βάζω άλλο κινητήρα κλπ στάνταρ θα έχεις θεματάκια στην αρχή. αλλα θα το κάνεις όπως θέλεις εσύ.
Πιστεύω είμαι χαρακτηριστικό παράδειγμα για προβλήματα που μπορείς να αντιμετωπίσεις αν το πάρεις έτοιμο...
κανεις ενα λαθος εδω, κανω μονος ΟΤΙ μπορώ! οχι ολα!!! μηχανικος εκανε την μετατροπη και επειδη δεν ηξερε και αυτος οπως και πολλοι αλλοι εκανε τα πραγματα μισα!!! και εφαγα εγω τον καιρο μου και ποσα χρονια μεχρι να βρω ηλεκτρολογο να ξερει!!! ναι ο γνωστος στο κερατσινι! τα ιδια επαθαν και αλλοι φιλοι σε αλλους μηχανικους πολυ πολυ γνωστα ονοματα! δεν λεω ποιοι για να μην τους χαλασω το ονομα! ειναι καθαρα θεμα τυχης! ενα ετοιμο αμαξι ειναι σιγουρα καλυτερα απο θεμα κοστους, το αν θα εχει προβληματα αυτο ισχυει παντα! και μεταχειρισμενα πραγματα που παμε και βαζουμε ειναι λογικο! οικονομικα συμφερει να το παρει ετοιμο παντως! αν ειχε ετοιμο στο αμαξι την εμφανιση και το στησιμο θα ελεγα οκ, αλλα αν δεν εχει τπτ.....
Απάντηση με παράθεση