Θέμα: corolla 1,3 G6
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-05-12, 07:25
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλως ηρθες! για το χερουλι της πορτας που λες εδω στην Αθηνα ξερω μαγαζια με imitation πραγματα, εγω ειχα παρει το εξωτερικο χερουλι 10 ευρώ οταν η toyota ζηταγε 78!!! και στο ebay αν ψαξεις θα βρεις αν μπορεις να παρεις απο εκει.

Για το μοτερ που λες εχει μαυροκαπακο και ασημοκαπακο δεν ξερω ακριβως τις διαφορες αλλα το ενα ειναι με περισσοτερα αλογα νομιζω το μαυροκαπακο.
Επισης επειδη ειναι 4Α ο τυπος του και εχεις 4Ε θελει δηλωμα αν το βαλεις, και φυσικα θα εχεις μετα περισσοτερα τελη κυκλοφοριας, ασφαλεια κτλ. γιατι δεν σκεφτεσαι το 4EFTE που ειναι σαν το δικο σου αλλα με turbo? δεν θες με turbo? το levin μοτερ μετα δεν παιρνει και πολλα απο πειραγματα ενω ενα turbo moter ευκολα μπορεις να το ανεβασεις και να το κανεις περισσοτερα αλογα και τα σχετικα. Επισης σαν αρχικη τιμη κοστιζει φτηνοτερα απο του levin.
Tωρα για την Θεσσαλονικη εχουμε μερικα μελη που ειναι απο εκει θα πρεπει να τους βρεις να ρωτησεις, μονο από Αθηνα ξερω εγώ.
Στην αλλαγη μοτερ να υπολογιζεις και εξατμιση+καταλυτη, τα μαμα που εχεις δεν κανουν μετά! και φυσικα και αναλογες μετατροπες σε αναρτηση και φρενα αν εχεις τα μαμα, αν εχεις πισω δισκοφρενα δεν θες φρενα τουλαχιστον για τον 4EFTE που εχω εγω αρκουν, για το αλλο μοτερ δεν ξερω ισως θελει κατι καλυτερο, μπορεις σε αυτη την περιπτωση μπροστα να βαλεις διπιστονα απο το levin ή το 2λιτρο ταξι avensis.
Απάντηση με παράθεση