Χαιρομαι που με ρωτατε και φυσικα δεν εχω κανενα προβλημα να απαντησω και να πω πως σκεφτομαι!!!!
Λοιπον τα 30-40 αλογα σε ενα μοτερ 1600 ειναι οντως αρκετα αξιοπιστα!!!
Τωρα απο τα 50 και πανω και ποσο μαλλον εγω με +60 περιπου (ισως και λιγο παραπανω +64-65) ειναι ρισκο!!!Βεβαια να πω πως ακομα και 20 αλογα να ριξεις εαν το καυσιμο σου ειναι σε αναλογια πανω απο 14 σε ολο το φασμα ε τοτε θα το λιωσεις!!!
Εγω τι κανω λοιπον:
Εγω παρει ολες τις παραμετρους!Εκανα προγραμμα με 1-2 μοιρες κομμενο avance και εχασα 1-2 ατμοσφαιρικα αλογα ,εβαλα ενα νουμερα πιο ψυχρα μπουζι ,οταν νιτραρω εχω ΠΑΝΤΑ μεσα 100αρα και οχι φθηνιαρικη και ανα 2 γεμισματα και ενισχυτικο οκτανιων!!!!
Με ΟΛΑ αυτα δουλευω και αναλογια καυσιμου απο 13 στο πατημα και στις 6000-6500 που κανω την αλλαγη ταχυτητας κατεβαζει μεχρι και το ΥΠΕΡ πλουσιο μειγμα στο 11:1!!!
ΟΠΟΤΕ η πιθανοτητα να παει κατι στραβα μειωνεται κατα πολυ ΧΩΡΙΣ βεβαια να πεις ποτε οτι δεν θα παθεις τιποτα!!!Ειπαμε στο πισω μερος του μυαλου μου το εχω......
Ποσα αμαξια μαμα δεν εχουν παθει σοβαρες ζημιες?
Να πω επισης οτι εχω και τον εγκεφαλο της NOS προστασια για τον κοφτη,να μην νιτραρει στον κοφτη ΠΟΤΕ καθως εχω και οργανο Innovate Wideband το οποιο το τσεκαρω ΠΑΝΤΑ σε καθε πατημα του NOS και ευτυχως βλεπω παντα πλουσια μειγματα!!!!
ΦΥΣΙΚΑ αν το 11:1 το κανεις 13:1 θα σηκωσεις 6-7 αλογα ακομα αλλα δεν αξιζει να ρισκαρεις!!!!
ΜΕ ολα αυτα λοιπον εγω κρινω οτι δεν εχω θεμα ,εχω παρει τα μετρα προστασιας που χρειαζονται και εξαλειφω τις πιθανοτητες να παει κατι στραβα!!!Βεβαια να μηδενιστουν αποκλειεται ετσι!!!
Μεχρι στιγμης στους 8 μηνες που τα εχω ,εχω καταναλωσει περιπου 10 μπουκαλες!!!
Τωρα η ζωη θελει και ρισκο!!!Φυσικα ειναι ωραια και μοναδικη φαση να εχεις δυναμη οποτε και οταν την θες!!!
Τωρα οσο αφορα τα κολπα ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο!!!ΠΩΣ να νικησεις ενα saxorallo οταν εγω ζυγιζω 1120++++ κιλα και αυτος που το οδηγα να φτανουν και οι δυο μαζι τα 900 κιλα και να εχει και 130-140 αλογα!!!!
Αυτο δεν ειναι κολπο?
ΔΕΝ συζηταω για τους πονηρους που εχουν διλιτρα και δηλωνουν 1400 και 1600......
Ενα ατμοσφαιρικο με 120 αλογα και με 1120+++κιλα πως θα γινει να ειναι μπροστα αλλιως ρε παιδια???Μην τα θελουμε και ολα δικα μας!!!!
Να πω και κατι τελευταιο να μην κουραζω ,εγω με 1000 ευρω κανω πλακα οτι κινειται μεχρι 200 αλογα απο ατμοσφαιρα και τουρμπο σε κλασικες καροτσες και saxoralla με 140-150 αλογα οποτε πιστευεται οτι απο το megane θελω και κατι ακομα????
Για μενα να εχω αυτο το αμαξι και οποτε θελησω να ειμαι μπροστα απο Type R ευκολα ειναι ΠΟΛΥ μεγαλη υποθεση!!!Ακομα και διλιτρο να το εκανα το megane δεν θα ειχα καμια ελπιδα......
Ξερω τι οδηγαω και ξερω και τι απαιτησεις εχω απο αυτο!!!
Μεχρι στιγμης δοξα το Θεο ΟΛΑ πανε πολυ καλα!!!!
Ξερετε πολλα megane coupe να ειναι μπροστα απο πολλα αμαξια και να πηγαινει ετσι?Γιατι εγω εδω στο Βολο ,να μη πω στην Ελλαδα , δεν ξερω κανεναν!!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
|