Γιαννη δεν ξερω γιατι η NOS το δινει πανω απο 1600 κυβικα....
Ωστοσο οπως ειπα αν γινει ηπια χρηση δεν εχεις θεμα!!!
Τωρα οσο αφορα την κλεψια ειναι ολα σχετικα!!!!Αν κανεις κοντρες ΝΑΙ αλλα η δικια μου χρηση δεν ειναι αυτη!Ξερω πως δεν ειπατε για μενα απλα εγω θελω να παρομοιασω τον οποιοδηποτε που θα το κανει για την τρελλα του και για την κ@υλα του και τιποτα παραπανω και τιποτα λιγοτερο!!!
Φυσικα ειναι υποκειμενικα του καθενος!!!Εγω ΔΕΝ θα εβαζα παρανομο μοτερ ΠΟΤΕ πανω και να κυκλοφορω!!!!Πολλοι ομως το εχουν ψωμοτυρι!!!
Εγω δεν θα εδινα 3000+ ευρω να κανω ενα μοτερ απο 1600 σε 1800 και να παρω 20 αλογα και 2 κιλα ροπης αλλα πολλοι το εκαναν!!!
Πολλοι εδωσαν 7 και 8 χιλιαδες ευρω και το εκαναν τουρμπο!!!
Επισης το δικο μου αμαξι για να το εφτανα 180-185 αλογα με light turbo ηθελα χαλαρα 5000 ευρω και με το ιδιο ρισκο που παιρνω και τωρα για το μοτερ με μαμα μπιελοπιστονα!!!Ασε που οταν το θελω ειναι 120 και οταν επιλεξω 180-185 ενω ενα Turbo παντα θα ειναι 180 και παντα θα καιει σαν 180 αλογα!!!!
Δεν θελω ουτε να θιξω αλλα και ουτε να πεισω κανεναν απλα λεω την γνωμη μου,τα υπερ και τα κατα και ο καθενας διαλεγει και παιρνει!!!
Πιστευω να εγινα κατανοητος!!!
Πως γινεται να εχω ενα 1600 ατμοσφαιρα και να ειμαι μπροστα απο ενα διλιτρο Clio RS 197 ή απο ενα Honda Type R???Ε λοιπον γινεται και οταν θες το κανεις!!!!Μην τα θελουμε και ολα δικα μας!!!Εμ μαμα μοτερ ,εμ 1600 ,εμ να ανοιξουμε με 2λιτρα.........
Α!και κατι τελευταιο!Με 1200 ευρω που μου στοιχισε εμενα και να σπασω 3 ΜΟΤΕΡ λεω εγω τωρα, ξερετε ποσο θα μου εχει βγει η τρελλα?3000 max!!!Απο 500 το καθε μοτερ και 100 η εργασια παλι για μενα!!!Οποτε παιρνω και ρεστα στα 5000 που ηθελα για light turbo και δεν καταλαβαινει ο αλλος τι κεραμιδα του ηρθε!!!!
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη... 
|
|