Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184
νομιζω οτι κ το νιτρο στο πρωτο του σταδιο κ με καποια περιφερειακα ειναι πολυ ασφαλες...35 αλογα σ ενα 1800 μοτερ με μπουζι κ ισως μια εισαγωγη ειναι το ιδανικο νομιζω..κ κρατας καταναλωση εκει που θες κ κανεις κ τα κλασσικα σερβις...τωρα για κατι παραπανω δεν ξερω τι γινεται... Κ οσο για το αν ειναι κλεψια αν το πεις δε νομιζω να ισχυει...τωρα αν το παιζεις μαμα κ σκας νιτρατος τοτε ναι
|
τα περιφερειακα δεν το κανουν ασφαλες για ενα μαμα μοτερ που δεν ειναι σχεδιασμενο για τετοια αυξηση αλογων! αν ηταν ετσι θα βαζανε ολοι και απο μια τουρμπινα χωρις τπτ αλλο! μην ξεχναμε κιολας οτι η αποτομη αυτη αυξηση υποδυναμης θελει προσοχη και απο θεμα οδηγησης πχ να μην γινει σε στροφη, σε χαλια δρομο κτλ για να μην μαζεψουμε τπτ! και αυτο που ειπα παραπανω για την "κλεψια" γιατι οσοι εχουν νιτρο το διαφημιζουν ή βαζουν αυτοκολλητακια να το λενε? εννοειτε πως το εχουν κρυφο! ετσι την παταει ο αλλος και ας εχει κανονικα δυνατοτερο αμαξι! εμενα δεν μου αρεσει αυτο, τωρα ας κανει ο καθενας οτι θελει, παντως δεν μου εχει τυχει ποτε κανεις με νιτρο! εχω δει σε ξενες σελιδες και συστηματα ψεκασμου νιτρου πανω σε intercoolers!