Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-05-12, 20:34
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Συμφωνώ σε όλα τα παραπανω εκτος οτι το μοτερ δεν καταπονειται περισσοτερο απο μια τουρμπινα! αν μιλαμε για μαμα τουρμπο μοτερ δεν εχει καμια σχεση! αυτο ειναι εντελως σχετικο τι τουρμπινα και τι μετατροπες και πειραγματα εχουν γινει σε ενα μοτερ, το νιτρο δινει αυτα τα αλογα παραπανω με πολυ καταπονηση στο μοτερ που δεν ειναι λίγες οι φορες για μονιμες βλαβες ή ακομα και σπασιμο κινητηρων, τα μαμα μοτερ δεν ειναι υπολογισμενα και φτιαγμενα για τετοια αυξηση υποδυναμης! μονο απο τις αποτομες αλλαγες στην εσωτερικη θερμοκρασια των κυλινδρων φανταστειτε τι παθαινουν τα μεταλλα!!! επισης δεν υπαρχει αλλος λογος χρησης εκτος απο κοντρες που προσωπικα εγω το θεωρω ας πουμε "υπουλο" τροπο για να κερδισει καποιος γιατι ειναι καπως σαν να κλεβεις στην ουσια, αφου και σε ενα μαμα αμαξι μπορεις να βαλεις! αν δεν το παρακανουμε δεν θα γινει ζημια προφανως, αλλα αναλογα το ποσο καλο ειναι το μοτερ και ποσο οχι δεν ξερουμε τι αποτελεσματα μπορει να εχει η χρηση του! επισης δεν ειδα να αναφερθει εδω το νιτρο που κακως το λεμε ετσι, ειναι κανονικα το υποξείδιο του αζώτου (N2O), επισης αν πεσει πανω μας στο δερμα εννοω μπορει να μας προκαλεσει εγκαυματα σαν πολυ δυνατα κρυοπαγηματα λογω της πολυ μειωμενης θερμοκρασιας του, και φυσικα ΔΕΝ ειναι εκρηκτικο οπως νομιζουν καποιοι! επισης προσφατα εμαθα οτι το νιτρο μαζι με το υδρογονο (αεριο που ειναι εξαιρετικα αναφλεξιμο) μας βγαζει την αμμωνια ναι την γνωστη!!! ο καθενας κρινει αν αξιζει η χρηση του και αναλογα τις αναγκες του, παντως εγω ποτέ δεν θα εκανα κατι τετοιο στο μοτερ μου. Και οπως ειπατε παραπανω θελει παρα πολυ προσοχη στα μειγματα γιατι και απο εκει μπορει να γινει η ζημια!
Απάντηση με παράθεση