Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-04-12, 17:08
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iempan Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν εχει παραπανω λαδι σταδιακα θα στο καψει και η σταθμη θα φτασει εκει που πρεπει,τωρα για τα μπουζι δεν ξερω τιποτα συγκεκριμενο να σου πω αλλα παιζει να ειναι και ελαττωματικα απο κατασκευης δεν ξερεις!!!Δοκιμασε και τεσσερα νεα μπουζι δεν κανει τιποτα!!!Γνωμη μου παντα..
Αν καιει το παραπανω λαδι, τοτε λογικα θα εχουν λερωθει τα μπουζι και ισως δικαιολογειται ετσι αυτο που παθαινει(?).

Θα κανονισω να το παω να κοιταξουν τα μπουζι παντως.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nvrkp streetracing Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτό το παθαίνει και το δικό μου από τότε που το πήρα.
κάπου (αν θυμάμαι καλά) εδώ στο κλαμπ είχα διαβάσει ότι όλα τα Ε12 το παθαίνουν... ότι είναι κάτι νορμάλ σαν το τρέμουλο στο ρελαντί ας πούμε.
οπός προείπα το δικό μου το κάνει από τότε που το πήρα και του έχω κάνει 60.000 χλμ (συνολικά έχει 193.000χλμ). στο διάστημα των 3 χρόνων που το έχω αλλάχτηκαν όλα τα αναλώσιμα όπως μπούζι, λάδια, φίλτρα κτλ αλλά τίποτα δεν το επηρέασε.
όλα αυτά στο δικό μου Ε12, σε κάποιο άλλο ίσως και να είναι ένδειξη βλάβης.
Ισως να το εκανε και εμενα πιο παλιά αλλα σπανιως. Εχει γινει εντονο τωρα μετά απο αυτες τις 3-4 φορες που εχω αναγκαστει να "παρατησω" το αμαξι για μεγαλα διαστηματα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 29-04-12 στις 17:18.
Απάντηση με παράθεση