Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-04-12, 01:08
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αυτα ειναι τα μαυρα χαλια του παρκιν του σεφ και του παρκιν στο μπητς βολευ. τα γνωστα παρκιν δλδ.
κυριακη που ταβηχτηκαν οι φωτο εκει γινεται το ελα να δεις...
πριν προχωρησουμε στην κουβεντα ΟΛΟ αυτο το παρκιν υποτιθεται οτι ανηκει η ανηκει στο δημο καλιθεας...
πως ανηκει στο δημο καλιθεας και κανει οτι θελει και γιατι?
γιατι μεσα στο παρκιν εκει κοντεινερ καποιων ΠΟΛΥ ξυπνιων?
γιατι στα πεζοδρομια του παρκιν αλλα και τριγυρω υπαρχουν παρακαρισμενα κλειδωμενα σκαφη με τρειλερ η και σετα τρειλερ και μαλιστα επικυνδυνα?
γιατι ο φυλακας σεκιουριτι δεν με αφηνει να περασω τις ωρες που εγω γουσταρω?
γιατι πρεπει να παω ΑΝΑΠΟΔΑ για να βγω απο το παρκιν οπως το κοκκινο σιβικ στην φωτο επειδη ο δημος καλιθεας εβαλε στην εξοδο του παρκιν ΔΥΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑ στρογγυλα ΤΕΙΧΗ? (ειναι περισεματα καποιου αρδευτικου εργου δλδ τσιμεντενιοι σωληνες)
γιατι το παρκιν στο ΣΕΦ ειναι κλειδωμενο ενω πληρωσα και εγω για να φτιαχτει? γιατι δεν ανοιγει εστω τις ωρες που αναγραφοντε στην σκουριασμενη ταμπελα? γιατι δεν σηκωνουν το τηλεφωνο αναγκης?
γιατι ο σεκιουριτι μου ειπε οταν τον ρωτησα ποιανου ειναι τα κοντεινερ μου ειπε καλυτερα μην το ψαχνεις μην βρεις τον μπελα σου γιατι μπορει να ειναι καποιων πλουσιων?
γιατι ο ιδιος μου ειπε οτι τον πληρωνει ο δημος καλιθεας?
γιατι? γιατι?
γιατι?

πριν παραπονεθω και το κανω θεμα σε καποιους δημοσιογραφους η καναλια παρακαλω οπως πειτε την αποψη σας επι του θεματος και καλο θα ηταν και η σχετικη γνωση περι τι επιτρεπεται και τι μπορει να κανει ενας δημος σχεδον σε κρατικα ακινητα.

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ???
ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ...