Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από abstavros
Συγχαρητήρια σε όλους όσους πήγαν για το γούστο τους και όχι για το κύπελλο (Κυργίδης, Τάσος, Παρασχάκης, Μακατός).
|
Να σημειώσω ότι στην παρένθεση έγραψα τα ονόματα των φίλων μου που συμμετείχαν στην διοργάνωση.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Συγχαρητηρια σε ολους εννοειται αλλα για να μην υπαρχουν και παρεξηγησεις εγω πρωτη φορα ετρεξα και δεν ηξερα τι χρονο κανει το αμαξι μου παρα μονο απο υπολογισμους και ενα οργανακι που εχει ο μηχανικος οχι τιποτα το ιδιαιτερο.....
Το Σαββατο πατησα ολο το γκαζι και με 15αρες με ρισκο να σπασω το 15 πραγμα που δεν το εκανε το αμαξι......
Την Κυριακη χωρις να αλλαξω ΤΙΠΟΤΑ το αμαξι εκανε ενα τρελλο 14.8 και δεν το επαιξα πονηριδης (να πατησω φρενο ,να αφησω το νιτρο κτλ.) ουτε με ενοιαξε το κυπελλο!!!!
Απλα το λεω γιατι αν δεν αναφερθηκα τυχαια απο το φιλο , οφειλω ηθικα να το πω ......
ΦΥΣΙΚΑ αν ξανατρεξω με το megane ,τωρα που ξερω, θα παω στην 14-15 και ας βγω και τελευταιος!!!
Αυτα! 
|
Δεν αναφερόμουν σε εσένα Γιάννη. Αναφερόμουν στους βελτιωτές που μπήκαν στην διοργάνωση με αυτοκίνητα τέρατα και τρέχαν με συμβατικά αυτοκίνητα, μόνο και μόνο για να πάρουν ένα κύπελλο.
Ας πάνε στα dragster να δω την μαγκιά τους.
P.S.
Ήμουν και εγώ εκεί δίπλα σου, αλλά έμαθα ότι ήσουν εκεί όταν έφυγες..........
Την επόμενη φορά!!!!