Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-04-12, 19:02
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Σήμερα επιτέλους παλευοντας απο χτες το απογευμα καταφερα και τελείωσα το σύστημα υδρογονοκίνησης! το μόνο που μένει είναι επειδή ενα σωληνακι το εχω ποιο ψηλά από το δοχειο υδρογονου (παγιδα νερού) μου ανεβαζει πολυ στην σταθμη και πρεπει να το κατεβασω χαμηλα γιατι υπαρχει φοβος να περασει νερό στον κινητηρα αν δεν προλαβαινει να το κανει επιστροφη στο κατω μερος. Σημερα εκανα 37χλμ με καταναλωση ρευματος 12-13Α με γεννητρια παλμων (PWM generator) και ηδη νομιζω πως ειδα μια διαφορα σε δυναμη και μειωση θορυβου του κινητηρα, επειδη ειναι πολυ νωρις ακομα μετα απο εβδομαδες χρησης θα δουμε τα αποτελεσματα, θελω επισης να παω να κανω μετρηση καυσαεριων. Δοκιμη εγινε επισης και στα 30Α που ειναι το μεγιστο που παει το συστημα και εβγαζε υδρογονο του σκοτωμου!!!! αν δεν εχουμε καταναλωση απο αλλα ηλεκτρικα φορτια που δεν ανεβαζουν στροφες πχ καλοριφερ, υαλοκαθαριστηρες κτλ μεχρι τα 15Α δεν υπαρχει προβλημα, με 12-13Α που δοκιμασα με τερμα καλοριφερ γονατιζε πολυ το μοτερ και περιπου 2volts κατω στο βολτομετρο. Θα ανεβασω φωτος τωρα οποιος θελει κατι σχετικο με το αμαξι μου μπορει να ρωτησει, για γενικα θεματα σχετικα με την υδρογονοκινηση στο αναλογο θεμα στα γενικα θεματα.
Το ηλεκτρολογικο σχεδιο, και οι συνδεσεις σωληνωσεων. Η σωληνα ειχε 7 ευρω το μετρο αντεχει 200C και 20bar πιεση! ειναι ειδικη για υδραυλικα συστηματα με λαδια, πρεσες κτλ.
Στα δοχεια υπολογισα ποιο μακρια τα σωληνακια ωστε να τα σηκωνω επανω αν θελω να αλλαξω το φιλτρο βενζινης!

Απάντηση με παράθεση