Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από agapiou
Δε πιστεύω να υπάρχει θέμα παρεξήγησης Γιάννη. Σαφώς και πήγατε για εσάς, να περάσετε καλά, και αυτό είναι που μετράει...
|
Οχι δεν παρεξηγηθηκα εννοειται ,απλα ανεφερα το γεγονος που ισως καποιοι να μην το γνωριζαν!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kourou
μπραβο γιαννη πολυ καλα τα πηγες ημουν στον αγωνα και περασα καποια στιγμη να σε δω να γνωριστουμε αλλα ελειπες ρωτησα κατι παιδια αλλα δεν ηξεραν που ησουν και ξαναγυρισα στον αγωνα!!!!!!!! αντε και του χρονου ελπιζω να ειμαι και εγω στον αγωνα πρωτα ο θεος ως αγωνιζομενος! πως τον ειδες τον δικο μου τον ταξοπουλο τον γνωρισες;;;
|
Σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα!Οπως μου ειπαν και τα παιδια απο το Renault Club megane να κανει κατω απο 15 ειναι οντως καλο και αυτο ειναι μια αληθεια!
Ναι ημασταν στην γυρα γιατι ευτυχως δεν ειχαμε προβληματα (χτυπα ξυλο) με το αμαξι οποτε κοιταξα να ειμαι και θεατης καθως οι συμμετοχες και πολλες ηταν αλλα και πολυ καλες και ενδιαφερουσες!
Κριμα που δεν γνωριστηκαμε !
Ισως την επομενη φορα που δεν θα ειναι του χρονου ΑΛΛΑ στις 15-16 Σεπτεμβριου που θα γινει το ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΙ 5 να γνωριστουμε και ως αγωνιζομενοι και οι δυο...!!!