δεν υπογραψα κανεναν συμβολαιο. απο το τηλ εγιναν ολα αν και κανονικα δεν επρεπε να γινει διοτι το τηλ δεν ηταν στο ονομα μου. τεσπα.
με πηραν τηλ τον ιουλιο να κανω προγραμμα σε αυτους με 17 ευρω το μηνα ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ. το εκανα και πληρωνα λιγα στο λογαριασμο που ερχοταν. ξαφνικα μετα σπο 2-3 μηνες ηρθε λογαριασμος με τα παγια του οτε. τους πηρα τηλ, μου ειπαν αγνοειστε τους.οσοι και αν ερθουν.
τους αγνοησα..
την περασμενη βδομαδα ηρθαν και τα επομενα κουσουρια του οτε. τους πηρα τηλ και εγινε ο χαμος...
μου ειπαν οτι τοτε ειχε γινει αναβαθμιση δικτυου στα βιλλια αττικης και κατι καποιο συστημα δεν ενημερωθηκε. συγνωμη λεει δεν φταιτε εσεις το καταλαβαινω.
ωραια λεω ποιος θα πληρωσει τα 96ευρω παγια ωστε να φυγω και να αλαξω εταιρεια? (ο οτε εκοψε το τηλ λογω οφειλης) (ενω πληρωνα στην cosmoline)
τοτε που με ειχαν καλεσει μου ειχαν πει επι λεξη
ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΤΕ κατι που φυσικα δεν ισχυει. ειπαν ΨΕΜΜΑΤΑ
επισης ψεμματα ειπαν οσο αναφορα τα παγια του οτε γιατι το ιδιο εγινε και σε αλλο τηλ που το κανα. στην μητερας μου εδω στον πειραια.
αρα εχουμε 2 σταθερα τηλ που εγινε αυτο.
τους ειπα στο τηλ να μου στειλουν το cd της ηχογραφημενης συνομιλιας τοτε τον ιουλιο που εκλεισα την συμφωνια.
ειπαν να στειλω με φαξ την ταυτοτητα μου κ να το ζητησω και θα το στειλουν.
οποτε αναμενω το δισκακι να ακουσω αυτα που ξερω οτι ειπα...
θελω να γινεις της πουτ@ν@ς αλλα ειναι ευλογο οτι δεν θα μπορω να τρεχω να τους κυνηγαω και αυτο το εκμεταλευοντε...
αν γκουγκλαρετε cosmoline απατη κτλ θα παθετε πλακα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 01-04-12 στις 23:54.
|