Επιτέλους!!!!! εβαλαν μυαλο και μαζευουν τους λαθρομεταναστες!!! αντε να καθαρισει το κεντρο! μια ζωη μενω κοντα στο κεντρο, οταν ημουν μικρος, οταν πηγαινα σχολειο μεχρι το λυκειο πηγαινα βολτες στο κεντρο, γυρνουσα παντου, πλεον φοβασαι ακομα και με το αμαξι περνας και φοβασαι μηπως σου την πεσουν 20-30 ατομα σε χτυπησουν και σου κλεψουν και το αμαξι, πλεον αυτα που κανουν για μενα ειναι ενα μεγαλο + στην ασφαλεια των πολιτων,1000 μπραβο τους αλλα αυτο ειμαι σιγουρος 100% οτι ειναι προεκλογικο και μετα θα ξεχαστει το θεμα, ελπιζω οποιος και να βγει στις εκλογες να συνεχισει το ξεκαθαρισμα, η κατασταση εχει παραγινει. Το πρωι παω στην δουλεια μου και περναω για λιγα μετρα την Πατησιων και μου την πεφτουν ενα καρο αραπινες.....ελεος ποια! οποιος μενει κεντρο ή κοντα σε αυτο καταλαβαινει πως ειναι, να ζεις ετσι....κριμα πραγματικα για την Αθηνα και οχι μονο. Αυτο δεν συγχωρει οτι εκαναν οι πολιτικοι σε εμας και στην Ελλαδα γενικοτερα αλλα ειναι ενα πολυ θετικο βημα, φυσικα πρεπει μετα και να τους στειλουν απο εκει που ηρθαν και οχι να μεινουν στα στρατοπεδα, αλλα πρεπει και οι κατοικοι κοντα σε αυτα και στις γυρω περιοχες να καταλαβουν και οχι να σκεφτονται μονο την παρτη τους, δεν θα παθουν και τπτ, εμεις τι να πουμε που μενουν μεσα στις πολυκατοικιες μας? στους δρομους? στις πλατειες? ειναι ΠΑΝΤΟΥ???? το βραδυ δεν τολμας να βγεις εξω! ξερετε ποσους ξερω να οπλοφορουν? καποτε και γνωστοι μου κυκλοφορουσαν με μαχαιρια πανω τους απο τον φοβο! ηρθαν χτες και στην πλατεια κυψελης και τους μαζεψαν και σημερα γεμισε η πλατεια με γυναικες και τα παιδακια τους που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπορουν να παιξουν σαν ανθρωποι!!!!! τι να λεμε τωρα......πραγματικα ενιωσα χαρουμενος, θυμηθηκα τα παλια χρονια πριν τους λαθρομεταναστες, πριν απο τους κακους ανθρωπους που κατεστρεψαν την ζωη μας σε αυτη την πολη, μετα απο αυτα μπορει να με πει κανεις ρατσιστη? οχι δε νομιζω....γενικα το λεω μη με παρεξηγησετε αλλα ετσι εχουν τα πραγματα, αν ξερει κανεις απο κεντρο και τα γυρω μερη καταλαβαινει πολυ καλα τι λεω...
|