Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-03-12, 18:57
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ενα παρόμοιο θέμα είχα κάνει και εγώ για το δικο μου μοτερ εδώ : http://www.corollaclub.com/forums/sh...t=18283&page=6 μπορει να ειναι αλλο μοτερ αλλά κάποια βασικα πραγματα είναι τα ίδια. Εμενα ειχε χαλάσει και ο αυτόματος δυναμο και το αλλαξα νομιζα πως απο αυτο επεφτε το ρελαντι εκτος την ταση, τωρα δεν πεφτει η ταση σε ρελαντι αλλα το ρελαντι πεφτει οταν εχω ηλεκτρικα φορτια (οχι ηχοσυστημα και οχι A/C), φωτα δλδ, καλοριφερ ειδικα αν ειναι τερμα η ταχυτητα και ειδικα θερμανση πισω κρυστάλλου. Επισης σε σταση αλλες φορες εχω 1000rpm και άλλες 800rpm, δλδ μετα απο πολλα χλμ πχ αμα παω εξοχικο και κανω 45χλμ μετα εχω ρελαντι 1000, ενω αν κανω 10χλμ εχω 800! εκανα ολα τα απαραιτητα εκτος καθαρισμα πεταλουδας και ακομα δεν εχει φτιαξει! επισης με τα κρυα και τα ηλεκτρικα φορτια που ειπα παραπανω εβλεπα και 600rpm και φυσικα ετρεμε! επισης σε ξεκινημα εχω δει αποτομη πτωση στροφων και δεν φταινε τα συνηθισμενα δλδ φιλτρο αερα, βενζινης και αλλα τετοια. Αν ξερει κανεις τπτ, ας πει καμια ιδεα, μονο πεταλουδα δεν εχω καθαρισει, ολα τα αλλα τα εχω κανει, και βαλβιδα ρελαντι εχω αλλαξει με αλλη και καθαρισμα της.
Απάντηση με παράθεση