κανεις λαθος! αναλογα πως το πας! αν το γκαζι το πατας τερμα και πας τερμα πιεση λογικο! αλλιώς τοτε γιατι οσους ξερω με Τ25 και Τ28 εκαιγαν παντα πολυ παραπανω απο το δικο μου σταρλετακι? εγω μπορω να πιασω 200χλμ στο κοντερ και να μην πατησει το μπαρομετρο πανω απο τα 0 bar!!! αλλα αργει πολυ και θελει πολυ προσοχή στο γκάζι, αν ηταν ετσι jason..... ακριβως το αντιθετο συμβαινει! μια μεγαλη τουρμπινα εχει πολυ lag και αργει να ανοιγει, πατας περισσοτερο και καις περισσοτερο! γιατι λες οι Ιαπωνες να εβγαλαν αυτο το μοτερ με μικρη τουρμπινιτσα? γιατι εχει ελαχιστο lag και πολυ χαμηλη κατανάλωση! κατι ηξεραν, και εγω κατι ξερω που δεν πειραζω πιεση και τουρμπινα....
και μην ξεχνας οποιος εχει μεγαλυτερη τουρμπινα εχει δωσει περισσοτερο καυσιμο, ειτε με αλλονε εγκεφαλο και αλλο προγραμμα ειτε με διαφορα αλλα κολπα που πειραζουν τα μειγματα, ακομα και πολυ μεγαλυτερα μπεκ σε παροχη, αρα αυτο που λες δεν ισχυει ουτε κατά διάνοια! σε δοκιμες που εχω κανει να κρατηθω με νυχια και με δοντια να μην τουρμπιζω δλδ οσο γινεται να ειναι στο 0 το μπαρομετρο εδειξαν πως τοτε καιει σχεδον σαν απλο ατμοσφαιρικο 1300αρι!!! ετσι αποδειχτηκε και στη Ναξο σε επικυνδυνες διαδρομες που με χαμηλες ταχυτητες και πολλα πεταλα δεν μπορουσα να τουρμπισω! επισης ρολο στην καταναλωση παιζει το βαρος του αυτοκινητου, οι διαστασεις ελαστικων-ζαντων, καθως και το σασμαν! στο κοντο σε ταξιδια εκαιγα πολυ περισσοτερο γιατι το μοτερ με την 5η ηταν συνεχεια σε υψηλες στροφες!! με το που εβαλα του gt η καταναλωση μειωθηκε δραματικά! ξεχασα να αναφερω και τις περιπτωσεις αυτων που εχουν και δευτερο αμαξι για μεσα στην πολη αφου το 1ο τους με μεγαλη τουρμπινα τελικα ειναι εντελως ασυμφορο για κινηση μεσα στην πόλη!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 01-03-12 στις 09:08.
|