Θέμα: Υγραέριο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-02-12, 08:51
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από preatorian Εμφάνιση μηνυμάτων
Για corolla δεν ξερω,αλλα στους Tsi κινητηρες το vialle υγρου ψεκασμου καιει ακριβως τα ιδια με την βενζινη.αυτα που σου λεω ισχυουν για συστηματα υγρου ψεκασμου που η φιλοσοφια τους δεν εχει καμοια σχεση με τα συστηματα αεριου.μετρησεις εχω κανει στο δικο μου Golf GTI που ειναι TFSI και σε octavia 5 RS που εχει ενας φιλος αλλα με Icom συστημα.Βεβαια στα συγκεκριμενα μοτερ μονο αυτες τις 2 μαρκες μπορεις να βαλεις,χωρις πατεντες μοντιφες κτλ και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Αμα ηταν να καιω 7,5 βενζινη και 9 υγραεριο θα το ειχα πεταξει πιστεψε με.
φυσικα σε πιστευω, εψαξα και οντως ειναι οπως τα λες! το θεμα ειναι πως λενε πως του υγρου τυπου εχει σχεδον διπλασια τιμη απο του ξηρου!!! αρα οταν λενε τιμες με 600-700-800 ευρω σιγουρα 100% δεν ειναι υγρου τυπου!!! τωρα ειδα καποιον εγκαταστατη που δινει εγγυηση γραπτη για πολλα μηχανικα μερη του αυτοκινητου για 15 χρονια!!!! μεχρι 30.000 ευρω ζημια!!!! απιστευτο!!!!! υπαρχουν αλλοι που το κανουν? τελικα τα συστηματα με πνευμονα ειναι ξηρου τυπου μόνο? εχω αλλη μια απορια! τα συστηματα με δικο τους εγκεφαλο τι ειναι? εχω μπερδευτεί με τόσα συστήματα που υπάρχουν! να πω πως σε corolla με 4EFE μοτερ καθως και σε suzuki vitara εβαλαν φιλοι το συστημα με δικο του εγκεφαλο και πνευμονα και καινε πολυ παραπανω σε σχεση με την βενζινη!!! επισης στην αρχη αργει να παρει μπρος το υγραεριο θελει να παει σε θερμοκρασια λειτουργιας! ο ενας μου λεει θελει και 1χλμ+ για να παρει μπρος! βεβαια οι τιμες τοποθετησεις ηταν καπου 700-800 ευρω αλλά τι να το κάνεις.....έτσι δεν λέει! οπότε υποθέτω λόγω της τιμης κυριως πως αυτά τα συστήματα είναι ξηρού τύπου, γιατί δεν γνώριζαν να μου πουν.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-02-12 στις 09:06.
Απάντηση με παράθεση