Θέμα: Υγραέριο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-02-12, 10:58
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
εγώ για παράδειγμα κανω τα απολυτως απαραίτητα χλμ! αλλά δεν μπορω να μην πηγαινω με το αμαξι στην δουλεια μου γιατι αλλιως θελω 3 συγκοινωνιες να παω και 3 για να γυρισω!!!! και 2 ώρες σχεδόν στους δρόμους παραπάνω! καποτε ήθελα 2 λεωφορεια και πηγαν και αλλαξαν τις αφετηριες και τωρα θελω 2 λεωφορεια (ή 1 λεωφορείο+1 τρολευ) + 1 μετρό! μη πω τι γινεται στο κεντρο οπότε τις περισσότερες μέρες ΔΕΝ θα έχει συγκοινωνίες έτσι δεν υπάρχει αλλη λυση! μην ακουσω για μηχανες-μηχανακια δεν τα θελω ουτε σε αφίσες! τώρα θέλω 130-140 ευρω τον μηνα για 20χλμ την μερα! αν πηγαινω εξοχικο τα weekends παω στα 160-170 ευρω, αλλα με υγραεριο+υδρογονο αν πεσω πχ στα 80 τον μηνα θα με χαλαγε? οχι βεβαια! οτι γλιτωνουμε καλο ειναι! Toυς Καλοκαιρινους μηνες δλδ Ιούνιο και Ιούλιο 2011 που τις περισσότερες μέρες έμενα στο εξοχικό έφτασα να χαλάσω τον καθε μηνα σε βενζινες 250-260 ευρώ!!! βεβαια την μέρα εκανα 92 χλμ πηγαινελα στην δουλεια μου.
Τελικά στην Αθήνα αυτή την στιγμή πόσο πάει το υγράεριο? έβαλε κανείς πρόσφατα? και μια ερώτηση άσχετη τα μπουζί Denso Iridium IK22 μπορούν να συνεργαστούν με υγραέριο?

Υ.Γ οταν φτιαξουν ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΤΡΟ και πας και ερχεσε απο μετρο σε μετρό θα ξανασυζητησω για το θεμα των συγκοινωνιων, και οπως ειπα επειδη μενω και κοντα στο κεντρο τωρα ποια τις περισσότερες μερες ΔΕΝ εχει ούτε ΜΕΤΡΟ, εννοω ειναι κλειστοι οι σταθμοι που πρεπει να βγω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 23-02-12 στις 11:31.
Απάντηση με παράθεση