Θέμα: Υγραέριο
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-02-12, 22:12
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 515
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
110000 σε 2 χρονια οχι και 3!!!!Μην κλεβεις!

Εγω λεω καλα ολα και τα αερια και τα πετρελαια και τα υδρογονα!!!!
Μηπως ομως πρεπει να περιοριζουμε και τα χιλιομετρα στα απολυτως απαραιτητα????Γιατι δεν ειναι μονο το καυσιμο..........
Να πω το δικο μου παραδειγμα:
Η δουλεια μου απο το σπιτι μου ειναι πηγαινε ελα καθε μερα 60χμ και οχι τωρα αλλα απο το 2005 που ειμαι Βολο πηγαινω με το λεωφορειο της δουλειας!Οταν η βενζινη ειχε 0,80 και το αεριο δεν το ηξεραν οι περισσοτεροι!Τοτε ηθελα 3 ευρω πηγαινε ελα και τωρα 6!Τοτε ηταν ο καφες της ημερας και τωρα ο καφες 2 ημερων!Εγω ομως αν και μου περισσευαν τοτε , πηγαινα απο τοτε με το λεωφ.και ας εχανα 10 λεπτα το πρωι και 10 λεπτα το μεσημερι χρονο!!!!
Καποιοι δεν ηθελαν να στριμωχτουν στο λεωφ.ενω καποιοι εξακολουθουν και δεν θελουν!!!!Και ΝΕΡΟ να καις ακριβο ειναι!Οπου μπορεις τζαμπα , πας ειδαλλως με το λιγοτερο δυνατον κοστος!!!
Η κινηση ειχε παραγινει!Σιγουρα καποιοι το χρειαζονται αλλα υπαρχουν και τα group των ιδιων ατομων που πανε στην ιδια δουλεια ......
Ετσι το βλεπω εγω δηλαδη!!!Εγω κανω 10000 χμ ΜΑΧ το χρονο με αυτο τον τροπο!!!!Αν εβαζα ΑΕΡΙΟ και εκανα 30000 ,ποτε κανω οικονομια?Ακομα και 20000 να εκανα .....δεν ειναι μονο οτι καις ειναι και τα αναλωσιμα ,service,ζημιες,λαστιχα,αμορτισερ,κτλ.κτλ.

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση