Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-02-12, 04:36
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 313
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Τώρα μου ήρθε η pwm generator απο Λιθουανια πηγε 65 ευρώ και ρυθμίζει παροχη σε ampers, καθώς και συχνότητα απο 400hz-3khz, με κλειστο διακοπτη ειναι 100hz και φυσικα διακοπτες on-off. Ετσι θα ελεγχω την παροχη ρευματος και την παραγωγη μειωνοντας την αναγκη για ηλεκτρολυτη και μειωση καταναλωσης ρευματος για την ηλεκτρόλυση. Επισης πηρα απο το smart-cover.gr αντεπιστροφη βαλβιδα και 2 διακλαδωτηρες, μια βανα αδειασματος απο τα αρδευτικά είδη και τα μπλε εξαρτηματα ειναι της TEFEN απο Αγγλία ειδικά για τετοια συστηματα, χημικα κτλ με υψηλη αντοχη σε θερμοκρασιες. Τωρα μενει η κατασκευη 3 δοχείων και να παρω σωληνάκια 8mm και 12mm, καθώς και σφιχτηράκια και τελειωσαμε απο τις αγορές. Οποιος θελει να βοηθησει ή για δοκιμές κτλ με το καλο να φτιαξει ο καιρος και θα αρχισουμε στο εξοχικο τις δοκιμές. Ο κατασκευαστης του διαχωριστη μου ειπε πως ΧΩΡΙΣ γεννητρια παλμων παραγει με 6 πλακες 2 λιτρα ανα λεπτο!!! εμενα ειναι με 11 πλακες!
Και μερικές φώτος και το σχεδιαγραμμα συνδεσεων του συστηματος.

εαν δν εχεις προβλημα εγω θα ηθελα να μαθω για το υδρογονο οποτε εαν θες καμια βοηθειαη παρεα στειλε...