Θέμα: Nιουμπης!
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-02-12, 20:38
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 515
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Το δεν χαλαει ποτε ειναι βαρια κουβεντα!!!
Κρατα το με το καλο 6 χρονια και το Corolla ,κανε και 180.000 χμ. και μακαρι να ειναι <χαρουμενα> οπως του Punto!!!!
Εγω βαρεθει να τα ακουω αυτα και να τα λεω!!!!
Εχω φιλαρακι κολλητο με ιδιο Punto(ακομα και στο χρωμα αυτο μπλε) και ειναι 1000% ευχαριστημενος και απο ζημιες και απο καταναλωση!!!Εχει παθει πλακα και ειναι και ηλεκτρολογος με γνωσεις μηχανικου (ειναι της πιατσας δηλαδη αυτο εννοω)!
Απο την αλλη συναδελφος με ιδιο ασημι corolla δεν θα τον χαρακτηριζα και το ποιο ευτυχισμενο ανθρωπο της γης!!!

Αυτα φυσικα χωρις παρεξηγηση απο κανεναν ,απλα τα αναφερω οτι οντως ειναι αλλης κλασης αμαξι το ΤΟΥΟΤΑ και αλλο η FIAT σαφως καλυτερο και σαφως ποιοτικοτερο αλλα και σαφως ακριβοτερο ,αλλα δεν ειναι παντα ολα ροδινα ουτε και ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ υπαρχει και το ΓΚΡΙ!!!
Πιστευω να γινομαι κατανοητος και το τι εννοω και την αποψη μου την ξερουν οσοι με εχουν γνωρισει!!!!
Αν δεν μου αρεσαν τα ΤΟΥΟΤΑ και δη τα Corolla δεν θα ημουν εδω τωρα!!!!Το οτι δεν αποκτησα ακομα δεν σημαινει τιποτα!!!
Θα αγοραζα αυριο το πρωι ενα YARIS πετρελαιο για την γυναικα μου!!!!Απλα ειμαι λιγο στριμωγμενος τωρα οπως βεβαια και οι περισσοτεροι!!!
ΑΥΤΑ!!!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση