Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-02-12, 12:48
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v Εμφάνιση μηνυμάτων
αν παιξω με μτχ πραγματα θα φτασω τα 4000???αν ειναι ετσι να μη το σκεφτομαι καν.δν νομιζω παντως πως με 20-25 αλογα κ 3-4 κιλα ροπης θαμαι παραπονεμενος!δν εχω σκοπο να το κανω τερας θελω απλα να παει λιγο καλυτερα.το βασικοτερο μου θεμα ειναι να βρω καποιο μαστορα να μιλησω ξεκαθαρα μαζι του κ να μου πει τι κ πως!αν καποιος απο σας μπορει να με βοηθησει πανω σαυτο...ευχαριστως!εννοειτε οτι σας ευχαριστω για οσα μου λετε κ μου ανοιγετε τα ματια γτ αλλιως θα πηγαινα εντελως στα τυφλα!!!
με μεταχειρισμενα πραγματα ,ειναι θεμα ευκαιριων και παζαρεματος .Αν εχεις φιλους VAGητες μπορει να τα παρεις και χαρισμα καποια απο αυτο....Αλλα το ποιο σωστο ειναι αν υπαρχει κανενας μηχανολογος εδω μεσα να υπολογισει με βαση την ροη και ποσοτητα των καυσαεριων σου ποια τουρμπινα απο αυτες που συζηταμε θα δουλεψει καλυτερα πανω σε τοσο μικρο μοτερ ,ωστε να τουρμπιζει στις 3-3500 κι οχι στις 4500..κι απο την αλλη να μπορεις να παρεις κατι ουσιαστικο στο 0.4-0.5 ..αλλιως μετα θα πρεπει να ριξεις συμπιεση αν θες να σηκωσεις πιεση...ή να αυξησεις συμπιεση αυξανοντας την αποδοση κρατωντας την ιδια πιεση...
Με λιγα λογια η ιδεα σου ειναι καλη ,αλλα απο την στιγμη που δεν υπαρχει στο εμποριο ενας μπουσουλας απο βελτιωτη...θα πρεπει να τον φτιαξεις μονος σου....και για να μην καταληξει το ολο πραγμα σε μια σπαταλη χρηματων που θα χαλασει το αυτοκινητο σου και τα νευρα σου...καλο ειναι να ψαχτεις να δεις καταρχην τι "υλικα χρειαζεσαι" ....μετα να δεις τι μπορει να δουλεψει καλυτερα στο μοτερ σου κι αφου εχεις σχηματισει μια αποψη...πηγαινε παρε γνωμες απο γνωστους βελτιωτες του χωρου για ιδεες και κοστολογιο,ωστε να αναλαβουν το project εξ ολοκληρου....Αν σου ζητανε τον ουρανο με τα αστρα ή στα μασανε ..και παρολα αυτα εσυ θες να συνεχισεις ,ενας απο τους γνωστους εξατμισαδες θα στα περασει ολα απανω σαν hardware ,αλλα πρεπει να μιλησεις οπωσδηποτε πρωτα με enan προγραμματιστη...γιατι αυτος ειναι το κλειδι για να δουλεψει το αμαξι ή να σερνεται ή να γινει πυροτεχνημα..

Ξερω οτι ισως διαβαζομαι λιγο υπερβολικος ή οτι τα τραγικοποιω για να σε αποθαρυνω..ομως η αληθεια ειναι οτι δε νομιζω να θες να παει χαμενο ουτε ενα ευρω...γιαυτο σου εφιστω την προσοχη...
Αλλιως η καλυτερη μας θα ταν εδω,να σε παροτρυνουμε αφελως να προχωρησεις ,ωστε να διαβαζουμε για ενα τετοιο project και να χαιρομαστε ή να συμπασχουμε με τις περιπετειες και αναποδιες σου .Σε εμας δεν κοστιζει κατι.. εσυ θα πληρωνεις ...και το αμαξι σου λιγο πολυ θα ναι ενα πειραματοζωο μεχρι να δουλεψει... γιατι δεν εχω ακουσει καποιον να εχει τουρμπισει το Aygo δοκιμασμενα,ωστε να σου δωσει τα φωτα του και να μην πας στα τυφλα.. (μην μου πειτε για τον Δαρρα plz....)
Απάντηση με παράθεση