Εγώ ειχα Αντλαντικη Ενωση πολυ καιρο εσκαγα 300 το 6μηνο για ολα αυτα που δινει η Anytime στο VALUE πακετο, το μοναδικο που λειπει ειναι η νομικη προστασια, η οποια δεν ειναι κατι το πολυ χρησιμο, μια φορα την χρειαστηκα γιατι ενω πραγματικα δεν εφταιγα εγω την πληρωσα ομως και επειδη η αλλη ηταν απο δεξια τελικα δεν με καλυψαν και δεν προχωρησα, η τυπισα ειχε διπλωμα 1week εκανε μαθηματα με το αμαξι του αδερφου της, ερχοταν σφαιρα απο στενο χωρις ορατοτητα, δεν ειχε στοπ κανεις, κοιταξα δεν ειδα κανεναν και προχωρησα με μολις 40χλμ και με μαζεψε με καμια 70αρια! με εσκασε σε παρκαρισμενα το σταρλετ ειχε γινει για πεταμα στραβωσε ολο, πηρε σασι κτλ και ειχα καταγμα σε ενα πλευρο! και φυσικα δεν εφταιγε επειδη ηταν απο δεξια! για να το ξερετε αν φταιτε εσεις ή αν υποθετουν ετσι ΔΕΝ καλυπτει η νομικη προστασια! οποτε να την $#@$#$ με το συμπαθειο!
Η τιμη της αnytime μου βγαινει για 12μηνο 404 ευρω!!!!! ενω στην αλλη θελω 600!!! ειπατε κατι???? επισης με κανα 30αρι ακομα εχει νομικη αλλα δεν την θελω! ANYTIME με κλειστά τα μάτια για μενα! εχουν συγγενεις και φιλοι και είναι 100% ευχαριστημένοι!
|