Ρε συ οταν παιρνει τα δεματα η ΕΛΤΑ ταχυμεταφορες τα φερνουν σπιτι αυτοι!!! το θεμα ειναι να βρουν που ειναι!!! χαρτι σπιτι ερχετε οταν ειναι με το απλο ταχυδρομειο και ειναι μεγαλο πακετο. Οταν πηρα απο Chinavasion το car dvd 3 εβδομαδες το πηγαιναν και το εφερναν δεν ξερω που!!! οταν εψαξα να δω τι γινεται ελεγε οτι δεν βρισκουν την οδο!!!! καπως καταφερα και τους βρηκα και τελικα ελεγε στα λατινικα την οδο μου και καποιος ποντιος την διαβαζε λαθος!!!! πανω στο δεμα ειχε κινητο και σταθερο και προτιμουσαν 3 εβδομαδες να το κοβουν βολτες παρα να με παρουν τηλ! οταν τους το ειπα που ειναι κτλ το εφεραν αμεσως!
www.eltacourier.gr ΚΑΜΙΑ σχεση με απλο ταχυδρομειο. Μονο αν δεν τους ανοιξει κανεις θα αφησουν χαρτι, εμενα δεν ερχονται καν
Addressee cannot be located - Scheduled for another delivery attempt today
EΛΕΟΣ! καλα θα τους παρω τηλ αυριο με το που ανοιξουν, αντε απο 10 οκτ 2011 εχω παραγγειλει!
edit : Τελικά με ΕΜS δλδ απο chinavasion πχ ερχοταν σε ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ, τωρα ειναι στο ταχυδρομειο της περιοχης μου! κανονικα ΕΛΤΑ δλδ, δεν ισχυει αυτο που λεει στην σελιδα, αυριο μαλλον θα το παρω δλδ.