Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-01-12, 18:31
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ξαναγυριζω στο θέμα γιατί έχω νερότερα, δυστυχώς η κρεμαριέρα μου, λενε οι μαστορες πως δεν ειναι για επισκευη αλλά για πέταμα! χανει λαδια και από τις 2 πλευρές πλέον και ο τζόγος εχει μεγαλώσει και ακουγεται μεσα απο τον ατέρμονα! (μου το ειπαν και 3 μηχανικοί) αλλά και εγώ έτσι το βλέπω. Επίσης στο δαπεδο του αυτοκινητου ακομα και ο συνοδηγος νιωθει κραδασμους απο τον θορυβο που κανει σαν γκουπ ή γδουπ κτλ. Σήμερα βρηκα κρεμαριερες μεταχειρισμενες (σε μαντρά) απο Γερμανια εισαγωγης δλδ με τιμη 150 ευρώ (με δικα μας ακρομπαρα, ημιμπαρα και φουσκες, εγώ τα εχω νεα αυτα, μονο τα ακρομπαρα και το 1 ημιμπαρο εχω βαλει ηδη) και 1 χρονο εγγυηση! 220 ευρώ την εχει ολοκληρη κομπλε, νομιζω πολυ καλη τιμη. Τωρα μου ειπαν πως μπορω να την αλλαξω και μονος μου αφου πιανουν τα χέρια μου αλλα ειναι δυσκολο και θα μου βγαλει την πιστη. Εχει αλλαξει κανεις αλλος κρεμαριερα? ή να εχει ιδιο προβλημα? σκεφτομαι το Καλοκαιρακι στην αδεια να κατσω με το πασο μου στο συνεργειο (εξοχικο δλδ) να την αντικαταστησω. Ενας φιλος μηχανικος μου ειπε 150 ευρω θα μου παιρνε βγαλε-βαλε (χωρις ευθυγραμμιση).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 25-01-12 στις 19:40.
Απάντηση με παράθεση