Δεν ισχυει τπτ απο αυτα! οποτε θες τα ρυθμιζεις! δεν ειναι κατι υποχρεωτικο! οσο για τα 60000χλμ ειναι αναλογα την χρηση! εγω πχ δεν κανω πολλα χλμ, για να κανω 60000χλμ θα περασουν χρονια αρκετά. Μπορει να χρειαστω επισκευη νωριτερα, αναλογα τους δρομους παντα και που πας, δεν ειναι δλδ υπολογισιμο ποτε θα χρειαστουν επισκευη! αν χαλασουν παντως επισκευαζονται! αυτο ειναι το μεγαλο τους πλεονέκτημα!
να το πω αλλιως εσυ μπορεις πχ να κανεις 60000χλμ σε 2 χρονια εθνικες ταξιδια τι να παθουν? εγω μπορει να κανω 60000χλμ σε 4 χρονια αλλα στα 2 χρονια (πχ στα 25000χλμ) μεσα στην Αθηνα να εχουν διαλυθει! αν δεις εκει που μενω και στην δουλεια μου κοντα πως ειναι οι δρομοι θα γελας! στην Χιο και στη Ναξο πηγαινα διακοπες και ειχε καλυτερους σε κατι χωρια που ουτε στον χαρτη δεν τα βρισκεις ευκολα! γιατι λες να μην θελω χαμηλωμα? ετσι και χαμηλωσω πανω απο χρονο δεν την βγαζουν καθαρη, αν ειναι να ειναι σαυρα το αμαξι και να πηγαινω με 10-20χλμ με τους @$#@$δρομους, οχι ευχαριστω δεν θα παρω! το προτιμω 4Χ4 (σε υψος) και χωραω και απο κατω ολοκληρος ΧΩΡΙΣ γρυλο!!!
|