Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-01-12, 01:05
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 217
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να αναφερω οτι αυριο θα βαλω τα koni τα κιτρινα με 420€ αγορα μονο. Ισως μου παει 10-20€ πιο ακριβα στο τελικο συνολο απο τα 490€ του fit&go, αλλα θα τα βαλω στον μηχανικο μου.. Μπορει βεβαια να μου παει και πιο φθηνα. Τουλαχιστον προτιμω να το δωσω σε καποιον που ξερω και εμπιστευομαι. Επομενο σταδιο ισως φιλτρο K&N, ελευθερο καταλυτη (μπορει να μην πειραξω και καν τον καταλυτη γιατι ειναι ενα θεμα που με βαζει σε πολλες σκεψεις) και εξατμιση μαλλον 45αρα (εχω καποιες σκεψεις οτι ισως χασει με την 45mm γιατι νομιζω οτι εχει ηδη 40-42 απο μαμα).. Ε μετα κανα ηχειο για να ακουω πιο νορμαλ μουσικη ΚΑΙ ΜΟΝΟ για εμενα - οχι για τους εξω :Ρ - φωτα xenon και αν τελικα δω οτι εχουν κατσει και τα ελατηρια - που δε νομιζω - θα αλλαξω και ελατηρια παλι σε μαμα. Για καποιο λογο φοβαμαι να μπλεξω με aftermarket ελατηρια. Δεν ξερω ακομα. Ισως μαζεψω λεφτα και παω απο καμια Toyota και τα σκασω εκτος και αν βρω καποιον σωστο.. Τα kilen που προαναφερθηκαν δε τα εχω βρει να τα εχει καποιος εδω σε Αιγαλεω, Χαιδαρι, Νικαια μερια..

Edit: Στη ρυθμιση τους σκεφτομαι για δευτερη σκαλα μπροστα και πισω λιγο πιο σκληρα.. Νομιζω οτι ειναι καλα και δε θα εχει θεμα..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas_8 : 24-01-12 στις 01:39.
Απάντηση με παράθεση