Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt
Παντελη φυσικα και η βελτιωση ειναι υποκειμενικη αλλα καποια πραγματα η διαφημιση τα καλυπτει!!!
Κατα τα αλλα στα βιντεο ωραια ειναι να τα βλεπεις!!!
Επειδη ειμαι σχεδον καθε μερα στο συνεργειο που φτιαχνει και προγραμματα ΟΛΑ custom πανω στο DYNO ,εχεις δικιο οτι οταν πληρωνεις εχεις απαιτησεις ,αλλα εκει εγω σαν τριτος που ειμαι 1-2 στους 10 ξερει τι θελει ,οι υπολοιποι θελουν φθηνο προγραμμα ,με την λιγοτερη πιεση -καταπονηση ,τα περισσοτερα αλογα και ροπη απο ολους ¶ και ολα αυτα με 95 αρα που να μην καιει κιολας!!!!
Θελουν και εγγυηση στο μοτερ και στην τουρμπινα και ΓΕΝΙΚΑ εχω ακουσει οτι μπορεις να φανταστεις........
Τωρα υπαρχουν και συνειδητοποιημενοι που ολα αυτα τα καταλαβαινουν και γιατι να μην εισαι και εσυ ενας απο αυτους οπως αλλωστε ειμαι και εγω!!!!
Πιστευω να γινομαι κατανοητος και φυσικα δεν θελω να υποστηριξω ουτε τους βελτιωτες ουτε κανεναν!Δεν εχω κανενα κερδος!Πελατης ειμαι και εγω και πολυ καλος μαλιστα!!!Απλα οταν βλεπω και τα στραβα και τα αναποδα θελω να τα λεω!!!
|
φιλε οσον αφορα καταραμενο βλαχο εχουν ακουστει πολλα και το ξερω..αυτο που ξερω ομως ειναι οτι οι ανθρωποι και οχι μονο ξερω αλλα και εχω πετυχει βαζανε παπαρατες κοντρες και οχι κοντρε του σημερα που αλλα δηλωνουν αμα χασουν αλλα εαν κερδισουν και γενικα νικητης δν βγαινει.... τοτε που χωρις κομπλεξ, και ζημιες και νικητες και ηττημενοι βγαιναν στη φορα..ουτε εγω ειμαι πελατης κανενος αλλα αυτο που βλεπουν τα ματια μου με το βιντεο στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι αδιαμφισβητητα....αλλοι λενε οτι ταμαξι αντεχει ενα δυο πεντε δεκα 400αρια...ακομα και ενα να ειναι ετσι ταμαξι δν ειναι καθημερινο αλλωστε ποιο περα απο τα ορια αμαξι των χιλιων και αλογων ειναι καθημερινο? κανενα...οποτε μια φορα ας πουμε και ενα μπραβο και στον τακη με το σ3 και στον σπυτο με το εβο...απο το να πεταμε ενα πικροχολο σχολιο ειναια νουσιο και ενα σωρο αλλα... και δν μιλαω για σενα...