μα καλά γιατί δείχνει ακόμα το προηγούμενο ποστ πριν το δικό μου σαν τελευταίο?
Υ.Γ μόλις έφτιαξε! ΛΟΛ!
Mόλις μιλησα με την Toyota μου ειπε ειναι ιδια με της 101, τους ειπα δλδ τον κωδικο γιατι δεν βλεπουν σε 4ΕFTE, τιμη 151 ευρώ! OUCH!!!! και με πρόσθετη εκπτωση μου την αφηνουν 120 ευρώ.
Μόλις ὲβγαλα την βαλβίδα από πάνω, καταρχήν να πω πως ΔΕΝ περναει παραφλου απο μεσα (το ειπαν και απο την Toyota) και δεν εχει καμια απολύτως δουλειά με την βαλβίδα ρελαντί! μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα! παραφλού περνάει στην πεταλούδα στο κατω μερος της εχει 2 σωληνάκια εισαγωγή και επιστροφή, είτε για ψύξη ειτε για να καταλαβαινει θερμοκρασια, επισης επανω στην εισαγωγη υπάρχει αισθητηρας που δινει την θερμοκρασια στον εγκεφαλο. Η βαλβίδα ρελαντι δουλευει με υποπιεση και την κανει bypass στην πολλαπλη εισαγωγη στο πλαι στο αριστερό της μέρος. Αν περνουσε παραφλου τοτε θα καιγαμε παραφλου αντι για αερα!!! ταπωσα το σωληνακι αλλα η τρυπα που εμεινε περνει αερα στην εισαγωγη και το ρελαντι βαραει 2000+rpm και πεφτει κατω απο 1000 συνεχεια, δεν ειχα κατι να ταπωσω την τρυπα θα το δω και αυτό. Tωρα η βαλβιδα ακουγεται να κανει συνεχεια εναν θορυβο μαλλον τα εφτυσε εντελως!
Το σωληνακι υποπιεσης πάει στο πίσω μέρος του μοτερ σε ενα μεταλλικο σωληνα και στο τελος αυτου στην αλλη του άκρη εχει αλλα 2 σωληνακια υποπιεσης που καταλήγουν στις 2 συνδέσεις υποπιεσης στο κατω μερος του σωματος της πεταλουδας (throttle body).
Σε λίγο θα σηκωσω και φωτος για όλα αυτά να μας λυθούν τυχόν απορίες.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 12-01-12 στις 17:27.
|