Θέμα: PAY-PAL
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-12-11, 08:52
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καταρχην τα αλλα θεματα που ρωτας δεν εχουν σχεση με PAYPAL! το paypal ειναι ενα διεθνες συστημα ας πουμε για να μην δινουμε παντου αριθμο της καρτας μας! οποτε εκει εχει την καταχωρηση μας με τα στοχεια μας και μετα πληρωνεις μεσω paypal. Μπορει φυσικα καποιος να μην στειλει τπτ οπως επαθα εγω μια φορα από ebay με χαμηλο ευτυχως κοστος 25 ευρώ, και δεν ηρθε ποτε κατι και ο αλλος δεν απαντουσε στα emails μου! παντα το ρισκαρεις εφοσον πληρωνεις πρωτα εσυ και φυσικα προσεχεις να ειναι μαγαζι ή αν ειναι απο ebay να εχει θετικό feedback οσο γινεται ποιο κοντα στο 100%. Αν ειναι στο ξεκαρφωτο το ρισκαρεις πολυ, αν ειναι μεγαλο κοστος αστο καλύτερα! για τελωνειο τωρα οσες χωρες ειναι εκτος ΕΟΚ περνανε και πληρωνεις, το ποσο εξαρταται απο τον ογκο-βαρος αλλα ισως και την τιμη αγορας (αν την βλεπουν). Πχ εμενα μου εχει τυχει απο Taiwan να παρω κατι που ειχε 55 ευρω και να δωσω τελωνειο αλλα 25, ηρθαν ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ σπιτι αλλα ζητησαν τα 25 ευρω λεγοντας πως ειναι τελωνειο. Ομως οταν εχω παρει απο Κινα κατι μεγαλο και βαρυ δηλωσαν αλλο ποσο απο το πραγματικο και δεν πληρωσα μια για τελωνειο! συνηθως σε πραγματα απο την Αμερικη μας σκιζει το τελωνειο!
Απάντηση με παράθεση