Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-12-11, 01:27
TOUGHSPORT Offline:
banned

Μοντέλο: Δάκρυ
Περιοχή: Θεσσαλονικη,μα δε με χωραει!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
TOUGHSPORT είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα 187 αλογα στροφαλο μια χαρα αλογα ειναι πιστεψε με!Εξαλλου δεν ξερουμε ποσα θα ηταν στο ΜΑΙΚΟΝ!
Οι καμπυλες σου ομως ειναι σωστες και αυτο ειναι που μετραει!!!
Γιατι να απογοητευτεις???Δεν το καταλαβα λιγα ειναι 187 αλογα?
Αυτο που πιστευα το dyno ειναι φορτιου και βγαζει τοσες απωλειες οπως και τα ΜΑΗΑ!!!
Τα 127 ΤΡΟΧΟ πες πως δεν τα ειδες ΠΟΤΕ!Ειναι κουκουρουκου αυτο!!!62 αλογα δεν εχει απωλειες EVO με 400 και 500 αλογα!!!Οχι το δικο σου το μπροστοκινητο!!!Ειπαμε ετσι κανουν και τα ΜΑΗΑ ,μ@λ@κιζονται στον τροχο!!!
Εισαι απο 150-155 αλογα τροχο!!!
οντωσ Γιαννη η καμπυλες εχου θετικη πορεια θα ελεγα,και αυτο ειναι κατι.
τα 127 τροχο ισως να μην ιφισταται μιας οπως λεει και ο ΖΖΤ231 ο στροφαλος διαφερει 13% με τον τροχο,αρα διαψευδει τα -60 αλογα διαφορα. οποτε οκ.
187 αλογα δεν ειναι λιγα αλλα ουτε και πολλα,το ζητουμενο ειναι να τα βγαλεις στον τροχο.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kourou Εμφάνιση μηνυμάτων
να πω οτι σε αυτο το δυναμομετρο μετρηθηκαν αλλα 5 ts εκεινη την ημερα! αν δεν εχει προβλημα ο toughsport μπορω να δωσω τα αποτελεσματα γιατι δεν ξερω που να τα γραψω αλλου!
τι προβλημα να εχω ρε συ?? ετσι κ αλλιως οι μονοι ψιλομανισιοι ημασταν οι κορολλες, ολοι οι αλλοι ησασταν φτιαγμενοι,αλλοι με κρυφα κ αλλοι με φανερα φτιαξιματα.βγαλτα στη φορα λοιπον να γεμισουμε ΑΛΟΓΑ!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπορείς να τα βάλεις στο πλέον σχετικό θέμα εδώ: 2011 Corollaclub Dynoday-Aποτελεσματα !!! αναφέροντας και εκεί που ακριβώς έγιναν οι μετρήσεις. Όπως και ο TOUGHSPORT μπορεί να βάλει και εκεί τη δική του μέτρηση για να είναι μαζεμένες σε ένα σημείο όλα τα σχετικά με δυναμομετρήσεις θέματα
εχω βαλει σε εκεινο το τοπικ, ηδη το γραφημα μου,μενει ο κουρου να ανεβασει τα υπολοιπα.

Επισης ηθελα να αναφερω οτι τα λαστιχα μου ειναι βροχινα, με αραιο πελμα και βαθειες αυλακωσεις,εχουν ενα ψιλο-θορυβο στο δρομο,και ενδεχεται απο αυτο να χασαμε μισο με 1 αλογο. χαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 08-12-11 στις 03:40. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση