Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-12-11, 18:09
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Eπειδη τα εχω ρωτησει 100 φορες, στην περιπτωση που ερχετε το σημα αλλα ΔΕΝ υπάρχει το οχημα τοτε το πεταμε απλα δεν γινεται τπτ! οπως ειπα πριν εγω εχω διαγραψει το starlet gt από τον Μαιο 2008 και ερχετε ακομα για τα τελη!!! το αμαξι ομως ΔΕΝ υπαρχει και συνεπως δεν ειναι στο ονομα μου, απλα δεν εχει ενημερωθει το υπουργειο, εχω μιλησει με την εφορια 2 φορες ο ανθρωπος το βρηκε μου διαβασε τι λεει και ειπε αν ερχεται απλα το πεταω! αν ομως εχετε πουλησει κατι και το κανατε με εξουσιοδοτηση και ο αλλος ΔΕΝ το εχει στο ονομα του αλλα το οχημα ΥΠΑΡΧΕΙ, τοτε αν γινει κατι ειστε υπευθυνοι και θα σας τραβανε!!!! το καλυτερο ειναι να πατε να δηλωσετε οτι εκλαπηκε αν δεν ξερετε ποιος το εχει πάρει ή δεν μπορειτε να τον βρειτε ωστε σε περιπτωση που γινει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ακομα και ληστεια-ατυχημα που λεει ο λογος δεν φερνετε εσεις καμια ευθυνη!!!!
Αυτα τα ειχε παθει και ο αδερφος μου, πουλαγε μηχανακια και εκανε εξουσιοδοτηση στον αλλον φυσικα δεν πηγαιναν να τα βαλουν στο ονομα τους και καθε χρονο εκανε συλλογη με τα τελη κυκλοφοριας! καποτε σταματησαν να ερχονται και δεν εγινε ποτε τπτ, αλλα χτυπα ξυλο αν πχ γινει ενα θανατηφορο ατυχημα με το οχημα αυτο σε ποιανου το ονομα θα φαινεται????
Απάντηση με παράθεση