Θέμα: Ebay links
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-11-11, 17:59
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
δεν ισχυει αυτο που λες! εχω κανει απειρες αγορες και ποτε δεν εγινε κατι τετοιο! τα μεταφορικα εχουν να κανουν με τι μεταφορικη χρησιμοποιουν, το βαρος και ογκο του προιον και κυριως σε ποια χωρα ειναι! πολλα πραγματα πχ που εχω αγορασει απο Κίνα (ειδικα απο Hong Kong) πχ καμερες CCTV δεν μου εβαλαν μεταφορικα ουτε ενα ευρώ!!!! και το κοστος πχ ηταν 38 ευρώ, την ιδια καμερα απο Αγγλία την έβρισκες με 60 ευρώ μαζι με τα μεταφορικα, ακόμα και η τιμή όμως ηταν μεγαλυτερη! επισης αν παρουμε κατι μεγαλο απο χωρα εκτος ΕΟΚ εχει τελωνειο, πχ ειχα παρει KVM Switch 55 ευρώ και μου χρεωσαν 25 ευρώ! ειχε ερθει η ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ και μου λενε δινετε και 25 ευρώ ακομα! λεω γιατι? ειναι πληρωμενα μεταφορικα! μου λεει εχει και τελωνειο!
Για να γλιτωσουμε απο τελωνειο πρεπει να δηλωθει δειγμα ή δωρο ή αλλιως να μην ειναι χωρας εκτος ΕΟΚ. Σε μερικα πακετα ειδα πως απεξω λενε και τιμη, πχ ειχα παρει απο το chinavasion ενα car DVD+kamera και ειχε μεγαλο και βαρυ πακετο, αντι την πραγματικη τιμη ειχαν βαλει ΜΟΝΟ την τιμη της καμερας!!! βεβαια δεν μου εκαναν χαρη γιατι ηταν με πιστωση δλδ ειχα παρει κατι αλλο και χαλασε και με πιστωσαν να παρω αλλο πραγμα στην θεση του! ναι δινουν και εγγυηση!!! στο συγκεκριμενο πακετο λοιπον δεν πληρωσα μια απο μεταφορικα και τελωνειο! συνηθως η χωρα που μας σκιζει στα μεταφορικα και στο τελωνειο ειναι η Αμερική! γιαυτο προσοχη στις αγορες σας απο εκει! να αποφευγετε παση θυσια τα μεγαλα και βαρια αντικειμενα!
Απάντηση με παράθεση