Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-11-11, 21:09
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 889
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Ανδρεα χαιρομαι πολυ γιατι εισαι απο τους ελαχιστους που στα φιλικα ανοιγματα που περιγραφεις συχνα χανεις.......
Το αναφερω γιατι οι περισσοτεροι (βαζω και τον εαυτο μου μεσα) βαζουμε μονο τις ΝΙΚΕΣ μας!!!
Καταλαβαινουμε ολοι τι σημαινει αυτο και φυσικα αναγνωριζεις τι αμαξι οδηγεις αφου η ΑΞΙΑ του νικητη αναδεικνυεται απο την αξια του ηττημενου και αυτος ειναι γενικος κανονας που ισχυει παντου....!!!!
Αληθεια τι σκ@τ@ HONDA ηταν αυτο που σου εκανε τετοια διαφορα?
Τurbo ηταν ή ατμοσφαιρα?Ποσα αλογα ηταν για να σου εκανε τετοιο πραγμα....περιεργο!
Γιάννο, τι σημασία έχει εάν έχασα ή κέρδισα; Έτσι το βλέπω εγώ. Τυχαίνει να βρεθώ με κάποιον ο οποίος έχει την ίδια "διάθεση" με εμένα, αυτοκίνητο των δυνατοτήτων μου (θεωρητικά όπως αποδείχτηκε) και κόκκινο φανάρι. Νομίζω ότι ήταν ατμόσφαιρα, απλά ήταν φτιαγμένο όσο δε πάει άλλο. Επίσης ο τύπος ήταν της "δουλειάς", εάν με πιάνεις. Ήξερε να το πάει πολύ καλά, να το ξεκινήσει τέλεια (αν και γλιστερή η άσφαλτος σε εκείνο το σημείο), να τα κάνει γενικά όλα άψογα. Εγώ από την άλλη, είμαι ο πλέον άσχετος και "κουλός", ιδίως σε φανάρι... Γενικά ήμουν για αυτόν από τις εύκολες περιπτώσεις...

Και εξάλλου, το ξέρεις καλύτερα από εμένα ότι ποτέ δε ξέρεις τι κρύβει κάτω από το καπό του ο καθένας. Εδώ ο φίλος και παλιό μέλος μας taperakias έχει ένα TypeR EP3 φουλ ατμόσφαιρα υπερ/νο που είναι μετρημένο στα 322 άλογα... Άντε να το πετύχεις στο δρόμο αυτό και να λες ότι έχεις πιθανότητες...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 13-11-11 στις 21:21.