Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-11-11, 18:38
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 889
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Και εγώ εχθές το βράδυ έκανα μία βόλτα στην παραλιακή οδό έτσι για το ξεμπούκωμα, μιας και όλη την υπόλοιπη εβδομάδα το αυτ/το είναι παρκαρισμένο και σκεπασμένο (ελέω χρήσης εταιρικού οχήματος). Όπως λοιπόν πήγαινα στο δρόμο και μιας και η χωάνη είναι καινούργια, το πάταγα λίγο στις 2ες-3ες για να ακούω τον ήχο της. Βλέπω λοιπόν πίσω μου ένα Honda Civic, το μοντέλο της έκτης γενιάς 1996-2000, νομίζω ΕΚ ήταν ο κωδικός του, να τσιμπάει και να με κυνηγάει. Ανοίγω και εγώ τη 2α και την 3η κανονικά και με περνάει σχετικά εύκολα. Μας πιάνει φανάρι, σταματημένοι και οι δύο δίπλα-δίπλα, το Civic καραφιαγμένο, να βαράει συνέχεια κόφτες μέχρι να ανάψει πράσινο, δίνοντας το σύνθημα για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει. Το τσάι φαινόταν από την αρχή ότι θα ήταν κρύο... Πράσινο και το παλικάρι έφυγε λες και του έβαλες νέφτι στα οπίσθια... Ενώ εγώ, με το TRC στο off προσπαθούσα να βρω πρόσφυση στη πρώτη αυτός είχε ήδη κάνει διαφορά δε ξέρω και εγώ πόσες κολώνες... Μετά βέβαια, και ενώ δε μου μπήκε και η 2α, η διαφορά μετριόταν μόνο σε έτη φωτός... Πολύ δυνατό το Civic και πολύ καλός στις εκκινήσεις ο οδηγός του...

Αλλά, δε βγήκα μόνο ηττημένος από αυτή τη μάχη... Όχι, κέρδισα κιόλας. Ένα MG F cabrio συμμετείχε στο άνοιγμα, αφού ήταν και αυτός πίσω μου στο φανάρι και μπήκε στο "κόλπο", αλλά παρά το γεγονός ότι η 2α δε μου μπήκε, έφαγε αρκετά από την TS...