Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και το αμαξι ηταν σε ακινησια για 2 εβδομαδες.
Κυριακή σημερα και ειπα πως επρεπε να το βγαλω μια βολτα για να δουλεψει λιγακι, να γεμισει η μπαταρια και να ξεμπουκωσει...
Χαλαρη εκκίνηση μεχρι να ζεσταθουν τα παντα, να γλυκανει ο λεβιες και μαζι του και ο ηχος της εξατμισης.
Αφου εγινε η σχετικη βολτα για προθερμανση θεωρησα πως επρεπε να βγω και μια παραλιακή για το ξεμπουκωμα.
1ο τσιγκλισμα με ενα peugeaut 100 αλογων - δεν θυμαμαι ονομασια μοντελου (φιμε, ζαντες κτλπ), δεν αναφερω καν το αποτελεσμα γιατι δεν αξιζει.
Κοφτες 2α, 3η και η κινηση ιδανικά σπαρμενη για τις απαραιτητες και καθόλου επικίνδυνες σφηνες. Επιστροφή απο Φλοισβο, παλι παραλλιακή, και πετυχαίνω Z3 στο φαναρι. Νεαρός μοδάτος, γυαλί καθρευτέ και δίπλα κοπέλα. (Μαλλον γυριζανε απο καφέ(?).
Στο συγκεκριμενο σημειο εχει 3 συνεχομενα φαναρια.
Φαινεται αυτος τα ηξερε καλυτερα και στα 2 πρωτα, ενω εγω ανοιγα καπως πιο νευρικα, αυτος πηγαινε χαλαρα γιατι ηξερε πως θα μας πιάσει το επομενο.
Φτανουμε λοιπον στο 3ο και τελευταιο φαναρι. Ηταν κοκκινο. Εγω ειχα ανοιξει γκαζι και επειδη δεν το εβλεπα να αλλαζει σε πρασινο ειχα αρχισει να παταω φρενο. Ο αλλος καθοταν πισω και διπλα μου και μαλλον ηξερε και περιμενε να αλλαξει σε πρασινο.
Κουμπωμενες 2ες και οι δυο.
Αλλαζει το φαναρι σε πρασινο και αρχισει το Ζ3 να τα δινει ολα.
Το βλεπω και εγω και σανιδωνω την 2α...
Επειδη ειχε το πλεονεκτημα ο αλλος (εγω ημουν σε φαση να παταω φρενο και ειχαν πεσει οι στροφες ενω αυτος ηταν με το ποδι στο γκαζι και με τις στροφες του στο ωφέλιμο - καταλαβαινετε πιστευω πως ηταν η φαση) αρχιζει να με πλησιάζει και φτανει ΣΧΕΔΟΝ δίπλα μου. Αλλα δυστυχως για εκεινον, αρχίζει να μπαινει στις ωφέλιμες στροφες και το δικό μου...
2..., 3..., 4... αυτοκίνητα μπροστά εγω και φτάνουμε και σε στροφή (στον ιππόδρομο), οπότε τον βλέπω τον τυπο να κόβει και να το παρατάει. Ηταν και βροχερός ο καιρός, αυτος ο καιρός που ρίχνει τοσο λιγο όσο χρειαζεται για να γινει γλίτσα ο δρόμος. Ειχε και πισωκίνητο οπότε τον καταλαβαινω...
Πραγματικά δεν το περιμενα. Ειχα διαβασει χτες το βραδυ τα σχολια σας για τα Ζ3 και δεν πιστευα πως τα ειχαμε τοσο ανετα... Πόσα κυβικα να ηταν αυτος...?
|