αν και παλιο το θεμα να πω και εγω την αποψη μου γιατι σιγουρα πολυ αντιμετωπιζουν το ιδιο θεμα.το αμαξι του πατερα μου ειχε το κιτρινισμα που αναφερεται στα φωτα και ειπα επιτελους να κανω κατι μπας και το διορθωσω μιας και η αποδοση τους ειχε πεσει πολυ.ηταν σε πολυ προχωρημενο σημειο.πολυ κιτρινισμα.πηρα για αρχη μια αλοιφη της sonax ειδικη για γρατζουνιες σε κρυσταλα με 8 ευρω.ενδικνεται κατα την γνωμη μου μονο αν ειναι το κιτρινισμα ειναι πολυ λιγο.δεν εμεινα ευχαριστημενος.μια καλη μεθοδος ειναι η εξης.οπως ειπε πιο πανω ο φιλος mpesikos απο μαγαζι με χρωματα πηρα ενα γυαλοχαρτο πολυ λεπτο 2000 (μερικοι το λενε και νεροχαρτο) και ενα βερνικι σε σπρει τον 8 ευρω μαζι με μια χαρτοταινια.με 8,50 ευρα ολα μαζι το πολυ.ανοιγουμε το καπο για να εχουμε καλη επαφη με ολο το φαναρι.βαζουμε την χαρτοταινια γυρω απο το φαναρι μας.βουταμε το γυαλοχαρτο σε ενα κουβαδακι με νερο και τριβουμε με κινησεις οχι κυκλικες μονο προς μια και ιδια φορα κατα μηκος του φαναριου.συνεχως βουταμε στο νερο τριβουμε λιγο και ξανα στο νερο κτλπ. μεχρι να φυγει η κιτρινιλα ολη.θα μεινει ενα θαμπωμα μεγαλο.μην ανησυχησετε καθολου.να προσεξετε να μην πανε οι ακρες απο το γυαλοχαρτο στο χρωμα του αυτοκινητου και σας το χαραξουν.καθαριζουμε καλα το φαναρι μας να φυγουν τα νερα και η σκονες.εγω καθαρισα με azax.στεγνωνουμε καλα το φαναρι μας.περνουμε το βερνικι σε σπρει και κουναμε πολυ καλα.με απλες κινησεις και γρηγορα περασματα περναμε το φαναρι ενα χερι με το βερνικι μας.περιμενουμε κανενα 3 λεπτο μιας και στεγνωνει αμεσα και ξαναπερναμε ενα χερακι.εγω το περασα 3 χερια.δεν υπαρχει κανενα θεμα με το σπρει απλα να μην αφησετε κανενα σημειο.εισαστε ετοιμοι.το αποτελεσμα θα σας ενθουσιασει.πραγματικα κρυσταλλο.και οι φανοποιοι την ιδια δουλεια κανουν απλα το κανουν με μηχανημα το τριψιμο και τελειωνουν πιο γρηγορα και παιρνουν και κανα 40 ευρω.φωτο απο πριν δεν εβγαλα γιατι ξεχασα αλλα θα βαλω απο το μετα.σε ενα μεσαωρο ημουν ετοιμος.δοκιμαστε το...........