Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-10-11, 17:04
Το avatar του χρήστη jigsaw
jigsaw Offline:

Μοντέλο: corolla g6 1.4 f/l
Περιοχή: made in athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 204
jigsaw είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αυτο με απασχολει με τη δερματινη!οτι ισως φθαρει γρηγορα(ξεβαψει κλπ),αλλα απ την αλλη το κοστος του δερματος που μου ειπες ειναι απογορευτικο...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν χαλαει τοσο ευκολα Speed! εγω εχω το αμαξι απο το 2008 οποτε ηδη εχει περασει 2 χρονια και την εχουν βαλει χρονια πριν! απλα δεν ειναι σαν το δερμα ποιοτικώς. Επισης υπαρχουν διαφορα σπρευ γιαλυστικα, καθαριστικα κτλ, δεν εχω βαλει τπτ ακομα εγώ. Οπως βλεπετε και στην φωτο μια χαρα ειναι. Το βασικο προβλημα ειναι αυτο που ειπα, ειτε ειναι δερμα ειτε ειναι δερματινη. Και καλα το Χειμωνα αλλα το Καλοκαιρι η κατασταση ειναι ελεεινη!!! και μην διανοηθει κανεις να καθετε με βρεγμενα ρουχα μετα απο μπανιο πανω χωρις να βαζει κατι αλλο επανω τους γιατι τα αλατα θα καταστρεψουν την δερματινη-δερμα. Αν δεν την προσεχουμε παντως σιγουρα μπορει να χαλασει ποιο ευκολα απο το δερμα, αλλα οχι οτι αυτα που λες δεν γινονται και σε δερμα!
οντως οι δικες σου φαινονται μια χαρα!!ισχυει αυτο που λες για χειμωνα-καλοκαιρι αλλα αισθητικα ειναι πολυ πιο ωραιο!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 24-10-11 στις 17:23. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση