Εμενα μου κανει εντυπωση γιατι και α σταδιου 4ΖΖ που εχουν βαλει προγραμμα(χωρισ πολλαπλες πεταλουδες αντε με μεσαιο τελικο) και πηγαιναν καλυτερα και κερδισαν και σε οικονομια καυσιμου... Προφανως κατι εγινε λαθος με σενα ελπιζω να ειναι κατι μικρο αλλα νομιζω καλα ειναι να το πας στον προγραμματιστη σου να στο ξαναδει και αυτο νομιζω πρεπει να ειναι δωρεαν.
επειδη εχω περασει απο αρκετα σταδια και πειραματα θα σου πω περιπου πως αντιδρουσε το μοτερ μου
βάζωντας μπεκ,πολλαπλη και πεταλουδα ειχα διαφορά αλλα και τσεκ, βάζωντας τα μικρα μπεκ ειχα παλι μια μικρη διαφορα αλλα κερδησα σε οικονομια αφου σε ταξιδι εβγαλα 100+χλμ περιπου και σιγουρα εγινε ποιο γραμμικο αφου με τα μεγαλα ειχα κατι ξεσπασματα στις 3500 περιπου και ακουγοταν ωραια...αλλα δεν πηγαινε τοσο....
αλαζοντας εξ ολοκληρου εξατμηση (έχωντας ενα ΚΝ στον παπα) ειδα μεγαλη διαφορα και ενα καλυτερο αμαξι και τελος βάζωντας το intake system της TRD απλα δεν μου φτανουν οι κοφτες....
Δεν εχω προγραμμα και βαζω μονο 100αρα και να σου πω την αληθεια δεν σκεφτομαι να βαλω γιατι το αμαξι με βοηθο τις 15ρες ραβει πολλα γρηγοροτερα... και καλα... (punto abarth με προγραμμα...του ειπα 14αρη με προγραμμα και μονο που δεν με χτυπησε αυτος δηλωνε 190+αλογα και ειμασταν κοπια.)
|