Τον ΔΕΚ 2007 το starlet GT μου εγινε τροπετο που επεσε μια βλαμενη πανω μου και με πεταξε σε παρκαρισμενα. Επειδη δεν καταφερα να το δωσω ολα μαζι, το εκανα βιδες σε ενα φιλο μου στην αυλη του δλδ και εμεινε το κουφαρι με 4 τρακαρισμενες πορτες. Πηρα τηλ τα διαλυτηρια ΓΑΡΔΕΛΗΣ στον Ασπρόπυργο, δωσαμε ραντεβου εκει που ηταν το αμαξι ενα πρωι και εδωσα αδεια κυκλοφοριες, πινακιδες και 100 ευρώ, μου εδωσε ενα δελτιο αποστολης και το βαλαμε στο γερανο και το πηρε. Μετα απο 10μερες ηρθε ταχυδρομικα στο σπιτι τα χαρτια της διαγραφης. Επειδη ομως αργουνε ή ΔΕΝ ενημερωνουν το υπουργειο αν και αναφερεται πως εχει 4 αντιγραφα και παιρνει και το υπουργειο, μετα για 2 χρονια ερχοντουσαν τελη κυκλοφοριας! την 1η φορα πηρα την ΔΟΥ μου και ειπαν πως βλεπουν το χαρτι και να μην το λαβω υποψη και μου ειπαν αν ξαναρθει τελος κυκλοφοριας απλα το πετας! ετσι και εκανα, περσυ ομως δεν ηρθε.
Υπόψην οτι για την Αθηνα, ΔΕΝ μπορεις να εγκαταληψεις αμαξι ΧΩΡΙΣ να το παραδωσεις! πινακιδες ΜΟΝΟ δεν παραδιδονται!!! εκτος φυσικα αν γινει κατι δυσκολο που πρεπει να αποδειχτει καπως, οπως πχ αν πεσει σε γκρεμο-χαραδρα-θαλλασα κτλ αλλιώς θα πρεπει να δωσεις και το αμαξι!!! αν το πας εσυ εκει δεν πληρωνεις, αν το παρουν αναλογα την μαντρα ειναι και τα χρηματα! ενας μου ειπε 200 ευρω και για καθε πορτα που λειπει +50!!! ενω αυτος που το πηρε ειπε 100 οπως και νανε! για τα παραπανω εχω ρωτησει τους παντες και εφορια και υπουργειο. Δεν μπορουμε πχ να παρατησουμε το αμαξι στον δρομο να παρουμε πινακιδες και να τις παραδωσουμε! πρεπει το αμαξι να παραδωθει για αποσυρση!!! αυτο ισχυει για Αθηνα, σε επαρχια, νησια κτλ μπορει να μην ισχυει!
|