Τα 750Ε ειναι μεικτα αν προσεξες......συμφωνω στο οτι υπηρχαν και υπαρχουν μισθοι που φερανε την χωρα μας σε αυτο το χαλι...συμφωνω στην μεγιστη γραφειοκρατια η οποια σε πληροφωρω ειναι πολλοι οι οποιοι κατεχουν θεση εργατη και ειναι σε γραφεια λογω ρουσφετιων.........εχουν ερθει στιγμες σε δημοσια υπηρεσια να βγω απο τα ρουχα μου......συμφωνω οτι και οι 300 ειναι ασχετοι και πουλημενοι κλεφτες....
Να ξερεις ομως οτι αυτοι που ειναι στους δρομους και στις απεργιες ειμαστε εργατες των 1000-1200Ε που δουλευουμε στη βρωμα,μεσα σε αρρωστιες και που σεβομαστε το ψωμι που τρωμε και που θα λειψει απο το παιδι μου και την γυναικα μου και παλευω για αυτο και θα αγωνιστω και δεν θα κατσω με τα χερια σταυρωμενα,για αυτο και προτρεπω ολο τον κοσμο και για αυτο παω στις πορειες και οσο παει........ή εμεις ή αυτοι ετσι το βλεπω εγω και πιστεψε με χιλιαδες ακομη κοσμος..............ολο το δημοσιο δεν ειναι αυτο που δειχνουν τα καναλια δεν παιρνουν ολοι τα ιδια οπως το ιδιο συμβαινει και στους αγροτες-τσιφλικαδες και στους βιοπαλαιστες.......
Την Ελλαδα την πουλανε-την κανουν Βουλγαρια-καταστρεφουν οτι εχει χτιστει μεχρι τωρα..........
Οπως και στον ιδιωτικο τομεα ακουσες τον προεδρο?πιο κατω οι μισθοι αλλες συμβασεις..........................αυτον ποιος θα τον σταματησει?οταν καθεσαι και δε μιλας θα τα υποστεις......και δεν λεω αντιμιλα του γιατι η απολυση περιμενει,αλλα μην κατακρινεις αυτους που παλευουν για τα δικαιωματα τους και για τη δουλεια..........
|