Θέμα: Brakes update
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-10-11, 18:02
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Μπορείς να βαλεις δαγκανες μονοπιστονες ή διπιστονες καλυτερα απο καποια μοντελα taxi avensis 2litro. Τις ειχα βρει καποια στιγμη σε μαντρά με 250 ευρώ 2πιστονες ΜΟΝΟ δαγκάνες! αλλά θες να βρεις νεες δισκοπλακες γιατι εκει ηταν 5μπουλονες. Εχει η Toyota Κηφισσού. Εγώ παντως με 4E-FTE σχεδον μαμα εχω μπροστινα μαμα φρενα και πισω απο AE101 4Α-GZE και δεν εχω κανενα προβλημα, ΑΛΛΑ οταν εβαλα τακακια Toyota χρυσαφι και εχω και σωληνακια υψηλης goodridge με υγρα DOT 5.1 γιατι παλια ειχε μπροστα κατι μαπες τακακια imitation και εκαναν υπερθερμανση και δεν ειχα καλο φρενο! ποσες φορες εβγαζε καπνους! τα εχω αναφερει καπου σε προηγούμενα ποστς μου εδώ.
Εμενα δεν ειναι στραβες οι δισκοπλακες αλλα ειναι φαγωμενες δλδ εχουν νυχακι και γραμμωσεις ομοκεντρες. Με την επομενη αλλαγη τακακίων πρεπει να αλλαξω και τις μπροστινες δισκοπλακες, αν ειμαι μεχρι τοτε οκ απο οικονομικά μπορει να παω σε 2πιστονες. Πάντως εχει brembo δισκοπλακες η Ευρωιαπωνικη με καλες τιμές, και εχει και τρυπητες ή χαρακτες και τακακια sumitomo made in Japan!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 12-10-11 στις 18:09.
Απάντηση με παράθεση