Σήμερα έγινε η δοκιμή που λέγαμε με NaoH (υδροξείδιου του νατρίου ή καυστική σόδα) και απιονισμένο νερό, δυστυχώς ενώ έβαλα πράμα δεν εφτασε ουτε στο 1Α!!!! το περίμενα πως δεν θα έκανε δουλειά το σύστημα γιατί έχει πολλά υγρά μέσα και μικρές μεταλλικές επιφάνειες για ηλεκτρόδια. Τι να σου κάνουν ντίζες 6mm και ροδέλες Μ6Χ24mm? πάντως στο δοχείο οξυγόνου διαβρώθηκαν κάπως οι ροδελές αν και ανοξείδωτες! Επίσης μεγάλες αποστάσεις μεταξύ των ηλεκτροδίων. Οπότε είναι λογικό να μην κάνει δουλειά!
Οπότε εφόσον έχω όλα τα ηλεκτρικά (εκτός της PWM Generator), και τα δοχεία λέω να πάρω τον διαχωριστή έτοιμο από το ebay (Aμερική), αυτός έχει και σελίδα
www.hydrofuels.com
Τώρα εβγαλε νέο μοντέλο ποιό παχύ από το προηγούμενο ελάχιστα ποιό ακριβό.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/?cmd=...7;3AMEWAX%3AIT
Βρήκα και ένα φιλαράκι που είναι ηλεκτρονικός και ενδιαφέρεται να πάρουμε, μετά θα δούμε αν μπορεί να κατασκευάσει PWM generator να γλιτώσουμε κανά φράγκο!
Υ.Γ διάφανες PVC σωλήνες κανείς δεν έχει δει πουθενά???? επίσης αν έχει κανείς κανά καλό και εύκολο σχέδιο για κατασκευή PWM το θέλω να το στείλω στον φιλο μου τον ηλεκτρονικό να δουμε αν μπορουμε να την κατασκευάσουμε!